Studiolappen

Ta studiolappen og tren alene! Bli med på gruppetrening med personlig trener. Etter å ha gjennomført kurset får du studiolappen, som gir deg mulighet til å trene videre på egenhånd på våre sentre.

Trygg trening for ungdom

Dette er et eksklusivt tilbud for ungdom mellom 13-15 år som innebærer trening i studio med kyndig veiledning av en personlig trener. Kurset går over 3 eller 5 timer individuelt, eller over 8 samlinger i gruppe. I løpet av kurset vil ungdommen tilegne seg trygg og nødvendig kompetanse til å kunne trene på egenhånd. Ungdommen får en mestringsfølelse innenfor ulike treningsmetoder; både kondisjonstrening og styrketrening i sal og studio.

Gjennomføring

Studiolappen gjennomføres over flere samlinger enten i gruppe eller individuelt med PT.

Introduksjon

Vi går gjennom hva Studiolappen er og hva vi skal gjennomgå på dette kurset, vi går gjennom regler for oppførsel på våre sentre, gevinsten av trening for ungdom.

Gruppetimer sykkel/sal

Introduksjon til sykkeltimer i sal. Introduksjon til gruppetimer i sal og informasjon om hvilke gruppetimer ungdommen har anledning til å melde seg på.

Studiotrening

Introduksjon til egentrening i studio; pressøvelser, trekkøvelser, underkropp- og helkropp-øvelser.

Utholdenhetstrening

Gjennomgang av apparater for utholdenhetstrening; tredemølle, sykkel, romaskin og ellipseapparat. Vi går også gjennom ulike former for utholdenhetstrening; langkjøring og intervalltrening.

Bestått

Ved endt kurs, med tilstrekkelig oppmøte og oppnådd kompetanse, vil deltager få tildelt studiolappen.