Bookingregler for gruppetimer og egentrening

Bookingregler under Covid-19:

Her kan du lese om våre bookingregler for gruppetimer. OBS: Grunnet nye forskrifter vil det nå også være booking av egentrening i studio på enkelte sentre (i enkelte tidsrom).

  • Våre gruppetimer kan tidligst bookes innen 7 dager før timen finner sted, timene slippes klokken 21.35 en uke i forveien.
  • Timen kan senest bookes innen 10 minutter før timen starter.
  • Du må registrere ditt oppmøte senest 5 min før timen starter for å beholde din plass.
  • Avbooking må skje innen 2 timer før timen starter. Husk å kun booke deg på timer som du faktisk har tenkt å delta på! Dette gjør at flere får plass.

Du skal alltid registrerer ditt oppmøte enten i app eller med medlemskort. Dette også av hensyn til eventuell smittesporing. Du vil kunne møte ulik praksis fra senter til senter for videre registrering på gruppetimer. Dette kan være bruk av lapper eller opprop.

Vi forholder oss til nasjonal smittevernveileder for treningsbransjen når vi utarbeider våre bookingregler for gruppetimer, egentrening og rutiner. Dette innebærer blant annet økt renhold, ikke bytte på utstyr, opphold mellom timer og 2 meter avstand mellom deltakerne og krav om registrering ved oppmøte. OBS: Ikke lov å trene i mer en grupper på to personer.

Velkommen til trygg trening hos oss!

Generelle bookingregler for gruppetimer i Family Sports Club

For å gi deg mulighet for god planlegging og forutsigbarhet, benytter vi forhåndsbooking av gruppetimer på web og app. En fast struktur på treningen via ”treningsavtaler i bookingen” eller med venner, gjør det lettere å gjennomføre. Da får du også mest treningsglede, effekt og resultater.

Om du likevel ikke kan delta på en av dine bestilte timer, husk å booke deg av senest to timer før. Da unngår du å få ”ikke-møtt” – og gir plassen din til andre. Slik sørger vi for at alle får tilgang til sine favorittimer - når de vil og kan.

Er du ikke medlem? Kom innom – eller ring oss, så finner vi en ledig time som passer for deg.

Mer om våre bookingregler

Åpningstid for booking er kl 21.35, syv dager frem i tid, og senest 10 minutter før timens start.

Du kan forhåndsbooke inntil 9 timer totalt i løpet av en uke.
Husk å ta ut deltakerlappen fra bookingterminalen på senteret før trening.
Instruktøren samler inn deltagerbekreftelsene før timens start.

Er timen du ønsker fullbooket, kan du booke deg på ventelisten. Husk at du også må booke deg av ventelisten, senest to timer før, dersom du likevel ikke ønsker plass.

Info om frigitte plasser sendes fortløpende på sms, og senest en time før start. Du trenger ikke bekrefte at du tar timen, den gjelder som en ordinær booking. Husk derfor å avbestille om du ikke ønsker å benytte plassen.
Uavhentede billetter frigjøres automatisk 5 minutter før timen.
Frist for å avbestille, uten å få "ikke-møtt", er senest to timer før klassen starter.

Tre "ikke-møtt" i løpet av 14 dager hindrer automatisk muligheten for forhåndsbooking, inntil det er mer enn 14 dager siden første "ikke-møtt". Vi sender deg en mail ved første ikke-møtt, slik at det blir enkelt for deg både å følge med og unngå å bli sperret.

Merk:

  • Trener du ved flere Familysentre, er det samlet antall "ikke-møtt", dvs tre, som gjelder.
  • Sperringen innebærer at du ikke kan forhåndsbooke via våre nettsider eller Family app, men du kan fortsatt booke dagens timer fra resepsjonsterminalen på senteret, og benytte billetter som ikke er hentet fem minutter før timens start.
  • Når sperretiden utløper, etter 14 dager fra første "ikke-møtt", opphører denne automatisk og du kan booke timer som vanlig igjen.

Om du lurer på noe, ta kontakt med resepsjonen på senteret – så hjelper vi deg.

God Family-trening!

Hei,

finner du ikke det du leter etter?

Send oss en melding så kontakter vi deg!

Klikk her for å sende melding