PERSONLIG TRENER INDIVIDUELL

Ha din personlige trener helt for deg selv, få fullt fokus på deg og din trening!

PT Individuell er produktet for deg som ønsker å ha en Personlig Trener helt for deg selv! Her får du individuell oppfølging og full oppmerksomhet rundt egen trening på veien mot ditt personlige mål. Medlemmene våre som får best resultater trener med Personlig Trener regelmessig. Det er stor verdi i å ha en fast avtale i uken, som gjør at hele uken din blir bedre. Medlemmene våre oppgir at de spiser sunnere, og trener bedre hele uken, med en fast avtale. Du kan velge mellom PT 55 minutter og PT 25 minutter.

PT 55

Dette er vårt mest populære produkt og også det mest komplette. Her starter du med oppvarming, går over til en hoveddel som inneholder både styrke og kondisjon, satt sammen etter ditt nivå og din målsetning. På 55 minutter rekker du å trene hele kroppen, og dere avslutter på en god måte slik at kroppen får tid til å roe ned.

PT 25

For deg i tidsklemma, og som vil ha en effektiv PT-time! En intensiv økt med et valgt, spesifikt fokus. Du varmer opp selv og innholdet kan være styrke, kondisjon, spenst, bevegelighet, koordinasjon, teknikk eller annet avtalt. I disse øktene trener du en til en sammen med din trener, i trygge og effektive rammer.