Bli med på løpegruppe!

Når:
Påmeldingsfrist:


Bli med i vår løpegruppe og opplev en transformasjon i ditt liv! Ønsker du å komme i din livs form, forbedre kondisjonen og helsen din, og kunne nyte fjellturer uten å måtte ta hyppige pauser? Da er det på tide å melde deg på vår spennende løpegruppe på treningssenteret!

Sammen med vår dyktige personlige trener, Agnethe, vil du kunne trene utendørs i sommer og oppleve en mengde fordeler. Vår første økt starter søndag 4. juni kl. 17.00, så ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten!

Ved å delta i løpegruppen vil du gradvis trene deg opp fra å gå til å løpe hele 5 kilometer. Agnethe vil veilede deg gjennom effektive styrke- og tøyeøvelser som bidrar til å forebygge skader. I tillegg vil du motta verdifulle kostholdstips som gir deg nødvendig energi og overskudd i hverdagen.

Agnethe er en dedikert og engasjert PT som sørger for at treningstimene blir både morsomme og effektive. Hun vil inspirere deg til å finne glede i løpingen og hjelpe deg med å oppnå en "smilepuls" - den deilige følelsen av å være aktiv og fornøyd.

Prisen for 12 uker med løpegruppen er kun 3600,-. Vennligst merk at vi tar en velfortjent ferie i juli, så benytt sjansen nå og meld deg på allerede i dag!

For å sikre deg en plass i løpegruppen, kan du enkelt melde deg på ved å sende en e-post til Agnethe på adressen agnethe.bjørkhaug@fsc.no. Hun vil være glad for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha og hjelpe deg med påmeldingen.

Ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten til å forvandle din fysiske form, forbedre helsen din og oppleve gleden ved løping. Meld deg på nå, og la oss sammen nå nye høyder i løpingen!

Jeg vil være med