Meny
Søk

Stop thinking and start doing!

Hva gjør egentlig en personlig trener?

En dyktig personlig trener vil gjør mye mer enn å gi deg et treningsprogram, eller å pushe deg til du stuper av utmattelse. Det å investere i en personlig trener burde være mer enn en lukrativ treningskompis som holder deg ajour med treningsprogrammet, ansvarliggjør deg for egen trening og motiverer deg på senteret!

En dyktig personlig trener vil:

  • hjelpe deg å bryte ut av den ødeleggende sirkelen hvor du først går ned i vekt, for så å legge på deg igjen.
  • hjelpe deg å overvinne negative tankemønstre, slik at du bryter alle barrierer som holder deg tilbake fra suksessen du fortjener.
  • lære deg å kvitte deg med dine egne unnskyldninger, slutte å falle for fristelsen av utsettelse, hvor morgendagen aldri kommer og du fortsetter å forfalle som tidligere.

En personlig trener er mer enn en ressurs for trening- og ernæringsinformasjon.

I dag består vår jobb like mye av å fortelle deg hva du IKKE skal gjøre, som hva du SKAL gjøre. I jungelen av dietter, treningsprogram og fancy trender, skal vi være resultatorienterte og holde deg på den smale sti. Slik sørger vi for at du unngår skadelige og lite effektive treningsprogram og heller oppnår dine resultater raskest mulig, samtidig som du har det gøy på veien dit. Om du går tom for motivasjon, treffer veggen på trening, eller holder på å gi opp, vil en dyktig trener finne dine utfordringer sammen med deg og knuse de, slik at du kommer på rett vei igjen. Rett og slett fordi det er det vi gjør.

Det en dyktig personlig trener kan gjøre for deg som ingen andre gjør, er å hjelpe deg definere dine mål, levere deg en solid plan for å oppnå disse målene, gi deg håp og støtte deg når selvdestruksjonen setter inn, styrke til å holde ut programmet selv om det er ufattelig tøft og gi deg selvtilliten og selvinnsikten som trengs for at du skal klare å opprettholde dine resultater på egenhånd.

Når du betaler for en personlig trener, så husk at du ikke bare betaler for timen i seg selv. Du betaler for alle år med erfaring, all prøving og feiling på egen trening, all utdannelse gjennomført, alle kurs og sertifiseringer, alt ekstraarbeid som går med til planlegging og oppfølging, alle tidligere suksesshistorier, artikler lest på nattestid og tidlige morgener, og ikke minst alle år med arbeid i skyttergravene for å kunne bygge opp kunnskapen til en personlig trener, slik at du som kunde kan få en super tjeneste og service i løpet av den timen. Og ikke minst betaler du for et resultat.

Det er hvertfall hva vi gjør.

Ta kontakt med oss i resepsjonen for mer informasjon og booking av PT-time.