Meny
Søk

Trygt treningsmiljø med Rent Senter

Family Sports Club tar problematikken med doping på alvor og samarbeider med Antidoping Norge antidopingprogrammet som heter Rent Senter. Rent Senter gir ansatte nødvendig kunnskap om problematikken, og sikrer mulighet til å gripe inn dersom det skulle være nødvendig.

Det finnes ingen indikasjon på at Family Sports Club er spesielt utsatt når det gjelder doping, men vi ønsker likevel å ta et tydelig standpunkt for å sikre at Family-sentrene fortsetter å være gode og trygge treningsarenaer. Ved å ta dette tydelige standpunktet sier vi til våre omgivelser at doping, og alt det fører med seg, ikke er ønsket hos oss. Det fører umiddelbart til at det blir lite attraktivt for disse miljøene å være hos oss.  

I Family mener vi at trening skal være bra, positivt og helsefremmende. Ved å ha nulltoleranse for doping og å jobbe aktivt med Rent Senter-programmet setter vi handling bak ordene. Da kan vi vite at vi gjør alt det vi kan for å sikre dopingfrie sentre til våre medlemmer. 

Fordelene med Rent Senter:

  • Helsefremmende treningsmiljøer for unge og voksne
  • Trygt for foreldre å sende ungdommer til treningssenteret
  • Godt og forebyggende samarbeid med Politiet
  • Strenge krav til leverandører av kosttilskudd (trygt for utøvere)
  • Personalet har god kunnskap om problematikken, og har tiltaksplan ved mistanke

Dersom du har mistanke om at noen av våre medlemmer bruker ulovlige dopingmidler kan du sende en e-post til antidopingansvarlig hos oss ann.helen.kirknes@fsc.no eller til daglig leder benedicte.andresen@fsc.no.  Alle henvendelser er taushetsbelagt og vil håndteres anonymt. 

Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å ta elæringen på www.rentsenter.no bruk senterkode EN40T