Meny
Søk

Oppnår du ikke resultatene du ønsker med treningen din? Da kan PT være løsningen!

Illustrasjon

Hvem bruker personlig trener?
De fleste som investerer tid og penger i en personlig trener vil først og fremst være sikre på at de trener mest mulig målrettet og effektivt. Alle kundene har noe felles: De vil nå sine mål!

Hva slags bakgrunn har en personlig trener? 
Våre personlige trenere har høy fagkompetanse. En personlig trener er først og fremst en person som vil hjelpe andre med å lykkes gjennom trening og riktig kosthold.

Er det verdt pengene? 
Selvfølgelig ja. Undersøkelser gjort på mange amerikanske og australske treningssentre viser at 9 av 10 som benytter seg av PT når sine mål. Har man derfor et mål med treningen er det en kvalitetssikring å benytte seg av en personlig trener. 

Hvilke resultater oppnår PT kundene?
Mange medlemmer er kjempemotiverte og spiser akkurat slik vi anbefaler i tillegg til treningen. Da kommer også resultatene raskere. En dobling av styrke sammen med en vektreduksjon på 13 kg i løpet av 4 måneder er et av de bedre resultatene (ved FSC Moss). Mange øker treningskapasiteten til det tredobbelte i løpet av de første to-tre månedene med hyppig bruk av PT og god egentrening.

Jeg vil ha PT! Hva gjør jeg nå?
Ta kontakt med ditt nærmeste senter og spør om å få snakke med en PT der. Dere tar et møte for å se på akkurat hvordan du kan nå dine mål sammen med din nye personlige trener.

Jo raskere du tar kontakt, jo raskere er du på vei mot målene dine!

Våre personlige trenere;