Meny
Søk

Linarte

Resepsjonen

Mitt navn er Linarte og jeg har jobbet på KMT siden april 2017.

Mine oppgaver er å gi kunden den beste service med et stort smil, svare på senter- relaterte spørsmål og holde senteret rent og ryddig for alle. Jeg liker å jobbe i resepsjonen fordi jeg møter utrolig mange hyggelige mennesker. Jeg liker å spre treningsglede og motivere folk til å trene. Jeg jobber fast torsdag-søndag annen hver uke og stiller gjerne opp for kollegaene mine dersom det er behov for det. Ved siden av går jeg på skole som privatist. Den største delen av fritiden min bruker jeg på trening. Ellers så er jeg med vennene mine eller besøker familien min hjemme i Stavanger.

3 spørsmål til Linarte:

Hva liker du å trene?

Jeg liker å trene styrke og Muay thai (kampsport).

Hva er din favoritt time på KMT? 

Favoritt timen min er Synrgy hvor man trener funksjonell styrke i korte intervalløkter. Både Cameron og Stina er utrolig flinke og klarer å motivere alle til å gjør sitt beste.

Hvorfor velger kundene å trene på KMT?

KMT har et utrolig bra treningsmiljø som passer for absolutt alle! Alle kjenner hverandre og alle tar vare på hverandre. Dette gjør at KMT føles som hjem for mange. Bortsett fra alle de gode tilbudene, det beste treningsmiljøet og det største utvalget av gruppetimer, har vi også de hyggeligste ansatte som er der for å hjelpe alle som trenger veiledning, motivasjon og tips for å nå målet sitt.