Hopp til hovedinnhold

Smilepuls og hverdagsenergi

Hos oss får du energi og styrke til hverdagen. I tillegg er vi opptatt av å beholde treningsgleden, og det kaller vi for smilepuls. Litt trening hver dag trenger ikke koste mye i hverken tid eller penger - la oss hjelpe deg igang!

Kom godt igang med treningen

I alle våre abonnement er det inkludert én time med en av våre dyktige personlige trenere. Les mer om vårt PT Start-konsept her.

Bredt treningstilbud

Vi er opptatt av at alle skal trives hos oss, og har et bredt treningstilbud. Her er det lavterskel - alle skal finne treningsformen som gir deg treningsglede, mestring og fremgang. Les mer om våre treningstilbud her.

Flere friske folk

Staminas visjon er flere friske folk. Vi ønsker å motivere folk til å reise seg opp fra sofaen og komme seg i bevegelse. Vi vet at litt kan bety alt, derfor heier vi på hverdagsatletene. En tidsklemme bør ikke være det som stopper deg fra å trene. La oss hjelpe deg å skreddersy treningen din - vi har mange kjappe, effektive gruppetimer for deg i tidsklemma. Våre dyktige personlige trenere kan også sette opp effektive treningsprogram og sørge for at du får full effekt for den tiden du er på trening. Spør oss - vi hjelper deg gjerne! 

 

Jeg vil komme igang med trening!