Hopp til hovedinnhold

Møt PT-Andrea: Personlig trening er for alle!

Med en personlig trener kan du få god oppfølging – uansett utgangspunkt. Her forklarer PT-Andrea litt mer om hva en PT kan tilby.

Av Family Sports Club

Andrea jobber som sportslig leder, personlig trener og instruktør på vårt senter i Drøbak. Hun har en mastergrad i idrettsvitenskap fra Høgskulen i Sogn og Fjordane og har jobbet i treningsbransjen siden 2008. Andrea er glad i styrketrening og elsker gruppetimer.

Andrea bor i Oslo, men pendler gladelig til Drøbak. Kundene på senteret i Drøbak er verdt det!

– Både kundene i gruppetreningssalen og PT-kundene mine gir meg enormt mye glede og motivasjon, og jeg føler meg heldig som får lov til å jobbe med dette, sier hun.

Alder og utgangspunkt ingen hindring

– PT-kundene mine er veldig forskjellige. Felles for alle er at de ønsker å holde seg i form og å orke mer. Noen ønsker hjelp til å strukturere treningen sin med treningsprogrammer og ukeplaner, og andre vil ha hjelp til litt teknikktrening.

– Jeg har også kunder som ønsker veldig tett oppfølging med en eller flere timer i uka, sier Andrea.

Hun forteller at for enkelte av kundene er det selve avtalen som er det viktigste for at de skal komme seg på trening. De vet at noen møter dem i døra og skal ta dem gjennom en treningsøkt.

Bør en være i god form når jeg begynner med PT?

– Nei, absolutt ikke. Når jeg legger opp trening tar jeg hensyn til skader, form og alder. Her er alle velkomne, og alle må jo begynne et sted, sier hun.

Frekvens på PT-timene

Hun forteller at hvor ofte man bør ha PT avhenger helt av kunde, motivasjon og mål.

– Jeg har kunder som har timer en gang i måneden, annen hver uke og de som har faste avtaler en eller flere ganger i uka. Her finnes det ingen fasit, sier Andrea.

PT Individuelt

Personlig trening handler om skreddersøm. Mange ønsker individuell oppfølging og full oppmerksomhet rundt egen trening og sin vei til målet. Da vil én til én trening med en av våre trenere være PT produktet for deg. PT Individuelt kommer som 25 minutter og 55 minutters-økter.

PT Duo

Å trene sammen med andre kan være veldig motiverende, utfordrende og ikke minst sosialt. I PT duo vil du ha noen å dele treningsopplevelsene dine med, og fortsatt trene skreddersøm. Din PT tilpasser treningen etter både ditt og din treningspartner sitt behov, slik at all aktivitet er optimalisert for best mulig individuell effekt.

PT Gruppe

I PT Gruppe har du flere å dele treningsopplevelsene dine med. Mange forteller at de opplever et fellesskap under trening, som i seg selv gir verdifull motivasjon. En PT er opptatt av sikker og effektiv trening som tar hensyn til alle i gruppen, og at alle skal få individuell instruksjon og veiledning underveis i treningen.

PT Prestasjon Team

PT Prestasjon er et tilbud til deg som ønsker å trene målrettet med idrettsspesifikke mål, og hvor resultater er viktig. Enten det er på en idrettsarena eller i et mosjonsløp.

Både kundene i gruppetreningssalen og PT-kundene mine gir meg enormt mye glede og motivasjon, og jeg føler meg heldig som får lov til å jobbe med dette.
Andrea Berg-Olsen

Du vil kanskje også lese om: