Meny
Søk

Vi vil at DU skal lykkes!

En personlig trener hjelper deg å nå dine mål

Personlig Trener (PT) er et yrke med stadig økende interesse, og stadig flere ser behovet for hjelp innen trening. Dette gjelder både trente, utrente, rehabilitering av skader og forebygging av skader. En personlig trener er her for å hjelpe uansett forutsetning.Våre personlige trenere er alle sertifiserte og kan tilby en vidt spekter av kompetanse.  Vi hjelper deg gjerne med alt fra vektnedgang, skadeforebygging, styrketrening, utholdenhetstrening og ikke minst nå spesifikke mål som f.eks Birken, stille i Fitness og utføre hinderløp.

Med en personlig trener får du direkte oppfølging; en samtale hvor dere setter et mål og du får skreddersydde treningsprogrogram til deg og dine behov. Vi er selvfølgelig tilgjengelig hele veien med "tips og triks" for at du skal nå de satte målene.

Er du godt trent, dårlig trent, pensjonist, ungdom, bare ønsker å komme igang med trening, har komplekse skader: Uansett hvilken situasjon du er i, så er våre personlig trenere her for å kunne hjelpe akkurat DEG!