Meny
Søk

Vi fornyer oss!

Vi utvider våre åpningstider: 

Vi supplerer våre bemannede åpningstider med en nøkkelkortløsning, og vil derfor holde åpent 365 dager i året fra kl 5-23. Nye åpningstider er på plass i løpet av oktober. 

Innendørs løping timer med instruktør; 

Vi utvider kondisjonsavdelingen og lager en løpepark hvor vi vil kjøre løpetimer/gruppetimer med instruktør.

Vil du forbedre kondisjonen din eller lære og løpe smartere? Våre innendørs løpeklasser foregår på tredemøller med instruktør. Du justerer selv tempo og intensitet. Timene passer passer for alle, men det er en fordel å være litt kjent med tredemøllen. Du booker deg på timene i app/bookingstasjon som vanlig! Oppstart september.

Ny større frivektsavdeling; 

Vi utvider frivektavdelingen noe for å lage bedre plass til  nytt utstyr. Vil være klart i løpet av oktober.

Nytt utstyr;

2 skillmill: Det ligger litt i navnet at Skillmill er mer enn en tradisjonell tredemølle. Den har ikke motor, men har et patentert magnetisk system som sørger for motstand som brukeren kan regulere selv med en spak.  Skillmill er kurvet slik at bevegelsesmønsteret blir litt annerledes enn på en vanlig tredemølle. Skillmill kan brukes til utholdenhetstrening, styrketrening, smidighet, hurtighet… egentlig alt hva man kan tenke seg. Møllene skal brukes i queenax timer og kan også brukes på egenhånd.

Sjekk ut denne linken for å se noe av det skillmill kan brukes til; https://www.youtube.com/watch?v=x7Bzmj0FCT4 

En ekstra løfteplattform, cage, olympisk stang og bumpers; vi dobler mulighetene for blant annet knebøy og markløft i frivektsavdelingen.

2 nye ergometersykler.

Nytt utstyr vil være på plass i løpet av oktober.

Ikke prøvd oss før? Ta kontakt for omvisning og prøvetime.