Family Lifestyle

Når:
Påmelding er over

Din vei til en bedre livsstil

Family Lifestyle er et kurs for å hjelpe deg å komme i gang med en livsstilsendring som varer. Målet med kurset er å hjelpe deg ned i vekt og få en bedre livsstil! Dette lærer du mer om på kurset, blant annet hvordan du endrer mønster og kan ta gode valg hverdagen mot ditt vektmål.

Individuelt tilpasset

Family Lifestyle er individuelt tilpasset og du som deltaker blir motivert av våre coacher. Agnethe er NLP Helsecoach og Personlig Trener. Agnethe er en person som brenner for å hjelpe mennesker til å endre livsstil slik at helsen blir bedre, kroppen fungerer, vondter blir mindre og hverdagen lettere. Hun gleder seg til å se deg på Lifestyle-kurs!

De beste verktøyene til mer energi og overskudd i hverdagen

Motivasjon + trening + kosthold = en bedre og lettere hverdag!

"Jeg syns Family Lifestyle er et fantastisk opplegg for de som trenger et ekstra spark i ræva for å komme seg over dørstokkmila. Agnethe er et fantastisk menneske som motiverer og gir den støtten man trenger underveis. Når jeg startet på Lifestyle tenkte jeg at hovedmålet mitt var å gå ned i vekt, men etterhvert som tiden gikk ble det å gå ned i vekt bare en bonus i tillegg til alt det andre positive som kom ut av at jeg la om kosthold og ble mer aktiv. Jeg var en lat, sur og tjukk person som hatet å trene og syntes det meste var et ork. Men etter bare noen uker med Family Lifestyle så føltes kroppen lettere, jeg fikk mere energi og ingenting var et ork lengre. Jeg har til og med begynt å like å trene. Så nå er jeg en sprekere, sterkere, lykkeligere og mindre tjukk utgave av meg selv som ser lyst på framtiden."

- Kristine

"Anbefales på det sterkeste da det hjelper hode og kropp å få fokuset på rett vei. Man lærer både om kosthold, kropp og trening. Family Lifestyle har hjelpet meg med å komme i gang med vektreduksjon etter graviditet. Jeg har og fått et helt nytt spise mønster, noe som gjør at kroppen funker bedre. Man spiser masse god og vanlig mat som ikke krever masse planlegging og strev i en travel hverdag.  Har selv små barn og en travel hverdag, men dette er ingen hindring i familien."

-Monica

For mer informasjon og påmelding - fyll ut skjemaet så kontakter vi deg!

Jeg vil være med