Meny
Søk

Tips og råd til riktig trening

Nesten alle har forskjellige ønsker og behov når det kommer til trening, og det finnes ikke én oppskrift som passer for alle. Family Sports Club satser på å hjelpe hver enkelt med å finne riktig treningsform, uansett hva målet og motivasjonen er.

- Vi har mange forskjellige medlemmer, unge, eldre, sterke, tunge, lette, raske osv. Noen er eksperter, men de aller fleste får mye igjen ved å be om tips til å gjøre treningen mer effektiv, morsommere eller riktigere. Det er viktig å finne riktig treningsform til hver enkelt, eller så kan noen få en dårlig opplevelse.

Medlemmene på Family Sports Club har treningsveiledning inkludert i medlemskapet, og mange er flinke til å benytte seg av det, også Vigdis...

- Treningsveiledning er helt supert, også er det inkludert i medlemskapet! Treningsveileder lager et nytt treningsprogram til meg en gang i blant, og lærer meg hvordan jeg gjør øvelsene på programmet. De forteller også hvilke gruppetimer som passer for meg. Det gjør det litt lettere å velge mellom alle de timene som er på planen, forteller Vigdis, som er medlem på Family.

Mange av våre medlemmer ønsker forskjellige treningsråd:

- Vi merker en økning av medlemmer som trener frivekter, og mange av disse ber om teknikkhjelp til øvelser som markløft og knebøy. Det er kjempebra, for god teknikk er viktig, kanskje spesielt på tunge frivektsøvelser.

- Våre treningsveiledere er godt kvalifisert og kan gi informasjon om alle mulighetene på Family, anbefale riktig type gruppetrening, gi deg teknikktips, lage et skreddersydd treningsprogram, vise deg riktig innstilling på treningsutstyr og anbefale en personlig trener. For det er jo mange av medlemmene våre som ønsker en personlig trener som faktisk trener dem, og følger dem opp mye tettere enn en treningsveileder vil gjøre.

Alle våre medlemmer kan booke time med treningsveileder i resepsjonen både på Terningen og Sentrum.