Meny
Søk

SOMA MOVE

Treningen som gir deg en sterk kjerne og større bevegelighet

I SOMA MOVE binder man sammen bevegelse og kunnskap, en praksis basert på teorien om å bruke kroppen som en helhet for å bli sterk, smidig og skadefri. Du arbeider med kroppen som motstand og underlaget som redskap. Bevegelsene avløser hverandre, og er ikke så nøyaktige i teknikk og plassering, som de er engasjerte og lystbetonte. Hender og grep er ledende og hver bevegelse baseres på styrke, og hver bevegelse seiler på kraftige åndedrag.

Hvordan virker det?
Klassen betår av en kontinuerlig strøm av bevegelsesmønstre, med fokus på å arbeide med kroppen som en enhet.  Bevegelsene utføres på gulvet, og kan virke som yoga, gymnastikk eller som om de er hentet fra funksjonell fysisk trening eller kampsport. De er smidige, kraftfulle og litt dyriske, men noen ganger også mer oppreist. En klasse varer i 45 minutter, men selv 10 minutter bevegelse skaper varme. Klassen har vakker og kraftfull bakgrunnsmusikk, uten at man må følge en spesiell takt eller tempo. Du kan også velge å trene i stillhet, for eksempel om du ønsker å høre og føle pusten bedre.

Når passer SOMA MOVE?
Når du ønsker en helhetlig treningsform som både er atletisk og smidig, og hvor du får kombinert rytme, pust, tilstedeværelse, intensitet, glød, dyriske toner, gymnastikk øvelser og barfottrening. Er du nysgjerrig på å lære deg selv og kjenne, samt forbedre kondisjon, styrke, eksplosivitet, stabilitet, bevegelighet og koordinasjon bør du definitivt prøve SOMA MOVE.

Fordeler med SOMA MOVE:
-Skaper følelse av frihet, rytme og avspenthet.
-Gir styrke og spenst.
-Bedre kondisjon og utholdenhet.
-Større bevegelighet.
-Bedre koordinasjon.

Klassen finner du på timeplanen onsdager kl 1930 og torsdager kl 0900 fra og med 10. oktober - håper vi sees :-)