Meny
Søk

Silje

Resepsjonen

Mitt navn er Silje og jeg har jobbet på KMT siden juni 2017. 

Mine oppgaver på KMT er i resepsjonen ved blant annet å hjelpe kundene, gi god service og spre treningsglede til alle som er innom resepsjonen. Jeg liker å jobbe i resepsjonen fordi jeg får møte mange ulike mennesker med forskjellige behov, og får muligheten til å hjelpe og støtte dem på veien mot en bedre helse. Jeg jobber fast annenhver helg og torsdag, og ellers når det trengs. Ved siden av studerer jeg økonomi og ledelse hvor jeg blir ferdig med bachelorgraden min før sommeren.  På fritiden liker jeg å trene og være med familie og venner. 

3 spørsmål til Silje:

Hva liker du å trene? 

Jeg er veldig glad i variasjon på treningen så jeg liker alt fra egentrening til ulike gruppetimer med blant annet høypuls, dans og styrke. 

Hva er din favorittime på KMT? 

Min favorittime på KMT er Tabata hvor man trener styrke i korte intervalløkter. Instruktøren Monica er veldig flink til å finne varierte og ulike øvelser fra time til time, slik at det aldri blir kjedelig uansett hvor mange ganger man deltar på timen. 

Hvorfor velger kundene å trene på KMT ? 

Det er et veldig godt miljø hvor man blir godt kjent med både kunder og ansatte. Mye inkludert i medlemskapet og et bredt spekter av gruppetimer.  Fordi KMT er et inkluderende treningssenter med stort mangfold som passer for absolutt alle! Du får god oppfølging og ønsker du å ta vare på helsen din, så er KMT det rette stedet å komme.