Meny
Søk

Frisk BHT Indre Østfold

Family Sports Club Rakkestad har i samarbeid med Frisk BHT AS og Oddbjørn Hasle-Finstad etablert en offentlig godkjent bedriftshelsetjeneste som skal være en komplett leverandør av forebyggende helsetjenester. Med et samarbeid med treningssenter, bedriftshelsetjeneste og fysioterapi- og kiropraktikkklinikk har vi en eminent mulighet til å bistå deg med å holde deg frisk! Ved å tidlig komme på banen, gjennom helsekontroller, arbeidsplassvurderinger, fysikalske vurderinger o.l, oppdager man tidlig om kroppen står i fare for å bli skadet. Hurtig veiledning på trening, ergonomisk veiledning eller behandling, sørger for at problemer raskt blir behandlet, eller unngått gjennom forebyggende aktiviteter. 

For oss er det da en målsetning at bedriftshelsetjenesten blir et naturlig knutepunkt for ulike behov hos våre kunder. Enten det er en vond skulder som trenger trening og behandling. Stressmestring. Teambuilding. Ergonomisk rådgivning. Systematisk HMS-arbeid. Eller noen av våre andre tjenester: Vårt fokus på helheten sikrer deg uansett at vi angriper selve årsaken til problemet, ikke bare lindrer symptomene. På denne måten når vi målet raskere sammen og forebygger fremtidige problemer.

Våre tjenester:

Trening:

Om din bedrift ønsker å sponse sine ansatte med trening har vi gode sponsemoduler som motiverer dine ansatte til å trene. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

HMS:

  • Lovpålagte tjenester ihht interkontrollforskriften
  • Arbeidsplassvurdering
  • Risikovurdering
  • Kurs
  • Yrkeshygieniske målinger (støy, lys, inneklima)

Få full oversikt på http://www.frisk.as/bedriftshelsetjeneste eller ta kontakt!

Kontakt:

ta kontakt med Oddbjørn Finstad, tlf 41218590, e-post: oddbjorn@frisk.as