Meny
Søk

Prøv Family Sports Club i en uke

Det kan være tungt å komme i gang og vanskelig å velge noen ganger. Med en prøveuke blir det litt lettere, da kan du prøve i en uke, helt uten forpliktelser.

Etter sommerferien er det mange som vil ta opp treningen igjen, men erfaringen tilsier at det kan være vanskelig å faktisk komme i gang. For å gjøre det litt enklere, kan du prøve utvalgte Family Sports Club-sentre i en uke, helt uten forpliktelser.

Når du har registrert deg for prøveuke i skjemaet nedenfor, kan du møte opp på senteret. Du trenger ikke vente på å bli kontaktet.

Ved å prøve i en uke får du opplevd senteret skikkelig. Du kan se om gruppetimene er slik du ønsker, om betjeningen er trivelig og om instruktørene som gir deg treningsprogram er flinke.

Det er mange forskjellige ønsker og mål med treningen. Lære å løpe, løpe fortere, bli sterkere, bli bedre i en idrett, gå ned i vekt, eller rett og slett for moro skyld. Det stopper ikke der. De dyktige folkene på Family Sports Club kan hjelpe deg uansett. De vil vise deg riktig gruppetime, anbefale et ned-i-vekt-program, gi deg et skreddersydd treningsprogram eller anbefale en kostholdsplan.

Prøveuken gjelder 21. t.o.m. 27. august.