Kompensasjon og smittevernstiltak

Kompensasjon for stengeperioder

Alle medlemmer på senter som har vært stengt vil få opprettet et verdikort på sitt medlemskap. Størrelsen på verdikortet tar utgangspunkt i medlemsavgiften din og det du har innbetalt for stengt periode. Du vil fritt kunne benytte verdikortet på alle våre produkter. Dette kan være fremtidig medlemsavgift, personlig trening, livsstilsendringskurs, varer på våre sentre, trening til en venn eller annet. 

Du vil motta mer informasjon når verdikortet er opprettet.

Vi takker dere alle for tålmodigheten dere viser oss i disse utfordrende tidene.

Smittevernstiltak

I Family har vi innført en rekke smittevernstiltak for å skape trygg trening for deg som medlem og våre ansatte, og vi setter stadig rekorder i bruk av såpe og desinfiserende midler - det er et godt tegn.

Vi i Family følger alle anbefalinger og retningslinjer som til enhver tid gjelder. De fleste av sentrene våre er åpne, og vi takker deg for at du er med på å trene hensynsfullt.

OBS: Egentrening må nå bookes i appen eller på min side - gjelder enkelte sentre! Les mer her!

Sammen holder vi sentrene våre trygge, slik at du kan fortsette å trene trygt - helsa di takker deg!

Vi har spurt mange av medlemmene våre hva de syns om smittevernstiltakene, og hele 9 av 10 mener det er iverksatt gode tiltak. Vi skal fortsette det gode smittevernsarbeidet, slik at det fortsatt er trygt å trene hos oss. Dersom du har vært utenlands setter vi pris på om du venter 10 dager på å besøke oss.

Vi setter også stor pris på at du følger alle smittevernstiltak som vi har iverksatt. Nedenfor kan du lese litt om tiltakene vi gjør på sentrene.  Symptomer på sykdom? Da kan du dessverre ikke besøke oss. Bør du testes for covid-19?  Klikk her for å ta Helsenorge sin test.

Åpningstider

Våre åpningstider for ditt lokale senter finner du ved å klikke her eller ved å besøke senterets Facebook side. Senteret vil også være tilgjengelig med nøkkelkort/app utenfor betjent senter i visse tidsrom. Se senterets hjemmeside eller Facebook-side for åpningstider. Du trenger ikke booke tid til trening på forhånd (unntak ved gruppetrening), tren når det passer deg i våre åpningstider.

Ankomst på senteret

Når du ankommer senteret er det svært viktig at du benytter app/medlemskort som nøkkelkort for å logge ditt besøk. Dette gjør du enten ved inngangsdør eller ved bookingstasjon/resepsjon. Dette er for at vi til enhver tid vet hvem som er på senteret med tanke på eventuell smittesporing og er et krav fra myndighetene. Det er selvfølgelig ikke tillatt å slippe inn andre.  Kommer dere sammen har dere ansvar for at hver og en registrerer sitt besøk.

Start med rene hender

Ved inngangen på ditt senter vil du finne en «hygiene stasjon». Her må alle desinfisere hender før trening. Det vil også være antibac og hygienestasjoner  på strategiske steder på senteret. Sammer skaper vi trygg trening!

Når holder du deg hjemme?

Alle som har nedsatt allmenntilstand, symptomer på luftveisinfeksjon, feber, sår hals, rennende nese, hoste og liknende, skal holde seg hjemme. 

Garderober, badstue og dusjer 

Garderober og dusjer er åpne. NB: det kan være lokale variasjoner, se ditt senter for mer informasjon. I dusjer og garderober skal det være en meters avstand mellom besøkende, du vil derfor kunne møte avstengte garderobeskap og/eller dusjer. Badstuer kan være stengt på enkelte sentre.

Håndkle og drikkeflaske

Ta med eget rent håndkle på trening til å sitte/ligge å på både i studio og på gruppetimer for en trygg treningsøkt. Ta med egen drikkeflaske, det er mulig å fylle vann på senteret. Det er påbudt med innesko på trening og ikke tillatt å trene barbeint, barbeint/sokker. Noen unntak kan forekomme på spesielle gruppetimer. Magnesium i flytende eller fast form er ikke tillatt ved åpning.

Avstandsbarometeret

Litt svett? Ved trening med lav intensitet må man holde 1 m avstand til andre.

Ta i skikkelig? Det går selvfølgelig fint, men ved høy intensitet må man holde 2 m avstand til andre.

Er du syk? Da ønsker vi deg velkommen tilbake når du er frisk.

Du vil oppleve at utstyr kan være flyttet på eller stengt for å tilrettelegge for avstand. Det er viktig å unngå køsituasjoner, og skape trygg trening!

Desinfeksjon av utstyr

Desinfeksjon av utstyr

Tørk av og gjør rent brukt utstyr med desinfeksjon på flasker og papir. Noen av våre sentre er også utstyrt med kluter på hygiene-stasjonene. Skjermene på vårt kondisjonsutstyr som tredemøller vaskes jevnlig av våre ansatte da disse skjermene ikke tåler papir og spray. Unngå bruk av plass i studio til sosialt samvær, tren effektivt og gi plass til andre. 

Gruppetimer

Det vil være redusert kapasitet på gruppetimene grunnet smittevern. På høyintensitets timer vil det være fire kvadratmeter per deltaker, på lav intensitet to kvadratmeter per deltaker.

I sykkelsalen vil setet/styret være fjernet på utvalgte sykler, eller merket. Dette for å sikre avstand. Du booker timer på vanlig måte i appen og vi oppfordrer til forhåndsbooking.

Vi ønsker at du tar med eget håndkle, utover dette er det ikke tillatt å ta med eget utstyr hjemmefra. Etter gruppetimen ber vi deg vaske av kontaktflater på utstyret du har benyttet.

Det vil også være 15 minutter mellom hver gruppetime for å forhindre køsituasjoner og gi tid til vask mellom timene.  Se våre gruppetimer her.

Vi gleder oss til å se deg på trening!

Jeg vil være med