Meny
Søk

Ned i vekt

FSC-metoden gir deg kunnskap og forståelse om kosthold, trening og deg selv. Bevisstgjøring og motivasjon er vesentlig for å få til en varig livsstilsendring.

FSC-metoden ikke er en slankekur, men du vil allikevel oppleve resultater raskere enn du trodde var mulig. Programmet er bygd opp etter en trappetrinnsmetode som har vist seg å være utrolig effektiv både på kort og lang sikt. Følger du metoden, vil du med stor sikkerhet nå målene du har satt deg!

Programmet gir deg kunnskap og forståelse om kosthold, trening og deg selv. Bevisstgjøring og motivasjon er vesentlig for å få til en varig livsstilsendring. Du får solid oppfølging og veiledning underveis for at du kan nå dine egne mål. Dine valg er med og bestemmer din vei mot målet.

I programperioden vil du trene regelmessig, få tilpasset kostholdet ditt, og du vil motta kunnskap og ferdigheter som gjør deg rustet til å endre livsstilen din en gang for alle!

Nøkkelordene er fysisk aktivitet, sunt og normalt kosthold og motivasjon. Det store målet er at du finner en livsstil du skal kunne leve godt med resten av livet. Du lærer om kosthold, og du kommer i gang med regelmessig trening. Dette får du god hjelp og støtte til. Vi starter treningen forsiktig for deg som ikke har trent tidligere. Alt skjer i ditt tempo. Forøvrig er alle trenings- og kostholdsråd basert på statlige anbefalinger. Vi hverken veier mat eller teller kalorier. Enkle gode tommelfingerrregler er vårt motto.  

Hovedhensikten med FSC-metoden er å få til en varig endring av vanene dine i forhold til mat, trening og tankegang. Helheten og langvarigheten i FSC-metoden har vist seg å være en nøkkel til et nytt og bedre liv med mer energi, overskudd og livsglede. 

FSC-metoden er både for deg som skal ned mye (> 10 kg) og for deg som bare skal ned mellom 5-8 kilo og trenger å lære mer om kosthold og trening.