Meny
Søk

LADIES SPRINGCAMP 2019

Alle damer og jenter! Denne våren får dere en unik mulighet til å bli med på SpringCamp! Dette er ett 6-ukers intensivprogram for deg som vil ha resultater raskt! Du får hjelp til både trening og kosthold, og du rekker å oppnå gode resultater før sommeren setter inn for alvor!

SpringCamp gjennomføres av personlig trener og "Instagrammer" Bjørg Fagerlie (@fagerlie_hverdagsnytelse). I 6 uker skal vi gi gass, heie på hverandre og oppdage hvor godt det gjør oss å spise god mat og trene optimalt. La deg bli inspirert denne våren til å finne frem det beste i deg selv!

Det er kun 15 plasser og de første til mølla får være med. Du får også tilgang til en Facebook-gruppe med ukentlig oppfølgning og eksklusive tips underveis!

Deltakelse koster kun kr 299,- for medlemmer og kr 899,- for ikke-medlemmer. Som ikke-medlem får du full medlemstilgang i camp-perioden.
Jeg vil være med >>

Vi møtes hver torsdag kl. 19:00 og det blir ofte en kombinasjon av trening og kostholdsfokus.

Plan
25. april: 30 min kostholdskurs + gjennomgang av treningsplan
2. mai: felles treningsøkt
9. mai: Info - om måltidsplanlegging + felles økt med optimal oppvarming/aktivering + benøkt
16. mai: Felles treningsøkt (ute dersom været er godt)
23. mai: foredrag om kostholdplanlegging og veien videre i kostholdet (smaksprøver/servering)
6. mai: felles 700 reps challenge

Skulle tidspunktet for fellestreningen ikke passe for deg, kan du allikevel være med på Campen. Du får forslag til trening du kan gjennomføre på egenhånd, og du kan delta på alle andre gruppetimer.

Jeg ønsker deg hjertelig velkommen, og jeg gleder meg til å motivere deg gjennom vårens treningsutfordring! Har du spørsmål eller tilbakemeldinger, så ikke nøle med å kontakte meg!

Tlf: 954 42 501 eller på e-post fagerlie.ic@gmail.com