Meny
Søk

Kunde erfaringer

 Hva vi jobber for på Family!

Fra flere kunder

Family Sports Club har blitt min familie!

Da jeg mistet min kone, følte jeg et stort tomrom. Nå føler jeg et samhold med «familien» på Family. Jeg har noe fast å gå til og jeg møtes alltid av blide og inkluderende mennesker. På Family får jeg tankene på noe annet. De beriker livet mitt.

Jeg håper å være til inspirasjon for andre som trenger noen/ noe i livet sitt.

Dere alle velkomne til Family Sports Club.

Family Sports Club har gitt meg helsen tilbake!

Jeg trener 5 – 6 ganger i uken fordi jeg får en mye bedre fysisk og mental helse.

Hvor mange menn på 83 år kan stå på ett bein å ta på seg underbuksa?;) Det kan jeg gjøre nå!

Family har gitt meg bedre helse og en glede i hverdagen.

Jeg håper å være til inspirasjon for andre som trenger en bedre helse.

Dere alle velkomne til Family Sports Club.

Se video her!

Family Sports Club lyser opp hverdagen min!

Jeg mistet min kone etter 52års ekteskap. Vi var veldig «inn i hverandre», så hennes tap har gitt meg et stort tomrom. Family fyller deler av mitt tomrom. De har gitt meg noe fast å gå til.

At jeg tok steget opp til Family og møtte Thomas, har blitt min lykke?

Jeg håper å være til inspirasjon for andre i samme situasjon. Dere alle velkomne til Family Sports Club.

Kunde 74 år roser ansatte i hennes vei til å komme i bedrer form:

Sagt av kunde: 

Å våge seg inn på et treningssenter når en aldri har trent noe særlig i løpet av livet, er ikke lett. Spesielt ikke når en nærmer seg 75 år.
Men jeg våget, og det er jeg glad for. Jeg trener, og jeg trives.
Jeg trener på egen hånd, jeg trener i en gruppe, og jeg trener med personlig trener. Flere ganger i uka trener jeg.
Jeg er blitt sterkere, jeg er blitt smidigere, og jeg er blitt lettere.
Takk til Ann-Kristin som leder Senior Styrke, gruppetimer med
utfordringer og variasjon, samvær og hyggelig atmosfære.

Takk til min PT Ann Bjørg som grep fatt i meg og fikk meg i gang,
som oppmuntrer og pusher og som får meg til å yte mer enn jeg tror jeg er i stand til.

Mot i brystet, vett i pannen, stål i ben og armer!
Annen kunde:
I 10 år har jeg fått beskjed av legen og kona mi at jeg må tenke på hva jeg spiser og drikker, dette pga at jeg har det de kaller genetisk høyt kolesterol.
Jeg har også slitt med lite energi og kort lunte til mine nærmeste.
Februar 2015 starta jeg på PT duellen, da var det pt'n "motbakkenes dronning" Ann Bjørg på fsc som spurte om jeg ville delta.
Jeg hadde ikke peiling hva jeg skulle delta på:)
Duellen starta med et kostholds kurs og deretter intensiv trening i 8 uker, med høyt tempo og svette:)
Dette har virkelig vært en livsstil endring for meg og min familie, mere energi, godt humør, mye bedre tålmodighet og ikke minst en mye bedre kropp:)
Idag sitter jeg med en blanda følelse da PT duellen snart er over, glad for at slitet er over og veldig bekymret for at nå er jeg på "egen hånd":) 
Heldigvis vet jeg at Family'en i Halden står klar med nye utfordringer og muligheten for og sprenge dine egene grenser:) og ikke minst så vet jeg at jeg får alltid en et spark bak av Ann Bjørg når hun ser at jeg ligger bakpå.
Til slutt vil jeg nevne at PT duellen er en konkurranse som alle vinner.

Tusen takk Ann Bjørg og FSC Halden for livsstilendringen:)

Erfaringer som deltaker i PT-duellen 2015.

Min fartstid på family sportsclub er nesten 6 år.

Jeg er en person som trener de aktivitetene jeg syns er morsomt. Zumba, cor-bar, afro, og annet til musikk har alltid vært mine favoritter.  Trening som medfører smerte har ikke vært like attraktivt for meg.  Jeg liker ikke smerte, men å presse meg når det samtidig er morsomt har vært naturlig.  Det å løfte vekter og rusle rundt på egenhånd blant styrkeapparatene har ikke appellert til meg. Det har i grunnen sett veldig kjedelig ut om jeg skal være helt ærlig.

I 2014 la jeg merke til en jente på zumbatreningen som forandret seg veldig. Hun ble lettere i vekt, og fikk tydelig tonet muskulatur. Hun så flott og sunn ut. Jeg måtte spørre hva hun hadde gjort, og forklaringen var at hun hadde deltatt på pt-duellen. Hun ga uttrykk for at det hadde vært morsomt, men sa også at det hadde vært slitsomt.  Jeg grunnet på dette noen dager og tenkte det kanskje hadde vært noe for meg for å komme litt videre i treningen.  Det hadde stått på samme sted en stund, jeg hadde lyst å ta av noen kilo og bli litt sterkere. Høsten 2014 hadde jeg begynt å løpe litt ute, og satte et mål om at jeg skulle greie å løpe 5 km. uten å stoppe.  Det greide jeg, og lysten til å ta det litt videre vokste stadig. Tro om jeg greier 10 km??

Jeg meldte meg på PT duellen etter nøye overveielse.  Jeg hadde en prøvetime for å se hva det vil si å trene med PT, og fant ut at jo, dette kunne jeg greie.  Jan Inge, som hadde prøvetimen lot meg løpe tre km på tredemøllen i 500 meters intervaller, og innimellom tok jeg tilsammen 100 knebøy.  Sliten var jeg, men det var ikke noe problem å gjennomføre. Utgangpunktet var ikke så verst sa han ? « du blir med da eller»? var spørsmålet, og jeg sa ja.

Det har vært en utrolig reise. Jeg hadde aldri trodd at det gikk an å forbedre min yteevne så mye på 8 uker.  To individuelle timer hver uke i åtte uker med PT som presset meg til å yte det jeg kunne. Jeg visste ikke at jeg kunne..... Kjempemorsomt. Selv om det har gjort vondt til tider, så er gleden over å mestre mye større enn smerten, og det kjennes ut som jeg har smilt i åtte uker.  Jeg var litt uheldig og ble syk midt i duellen, noe som satte meg ut av kondisjonstreningen.  Det ble problemer med oksygenopptaket, og jeg fikset ikke sykling på høy belastning. Alt det andre gikk fint selv med redusert kapasitet.  En gang i uka har det vært fellestrening. Det har vært sosialt og givende. Vi har pushet hverandre og oppmuntret hverandre hele veien.  Family sine pt’er har rullert på å ha fellestreningen, og de har fokusert på ulike ting. Det har vært hardt, men morsomt.

Jeg har deltatt på programmer tidligere hvor målet var vektreduksjon. Det har vært tungt. Denne gangen har det vært lett. Kostholdsendringen har for meg bestått i å kutte ut godterier, lettbrus og kveldsspising. Maten er den samme som jeg spiser til vanlig. Kveldsspising av boller og godsaker er byttet ut med en youghurt med valnøtter og blåbær.  Søtsuget forsvant fort, og jeg har ikke vært sugen på noen ting disse ukene.  Min erfaring er etter dette at ved å avstå fra det jeg ikke har godt av å spise, så glemmer jeg at det er godt.

Selv om PT duellen er en konkurranse, har ikke det vært viktig for meg. Det viktige har vært å bevise for meg selv at jeg kunne greie det, og det å gjøre kroppen min i bedre form.  Jeg har gått ned i vekt, fått mer muskler og super energi til å bruke på andre aktiviteter i hverdagen.

Uansett så er vi alle vinnere i PT duellen. Vinnere over oss selv ?

Gun Kleve

Fra enn annen kunde :-)

"Det å ha blitt med på dette har for meg vært akkurat det jeg har trengt for å skape et stabilt og sunt syn på både kosthold og trening. Jeg har prøvd flere metoder tidligere, men kiloene har alltid kommet tilbake så fort jeg har blitt dårlig og ikke fått trent. Nå føler jeg meg trygg på at det jeg gjør er riktig med både kosthold og trening. Jeg får hjelp til hver minste lille ting jeg lurer på. Etter 4 uker har jeg gått ned 6 kg og blitt 7cm smalere rundt midjen. Jeg er storfornøyd med å ha blitt med på PT-duellen og angrer ikke et eneste sekund"