Hopp til hovedinnhold
Bli med på Rosa Uker hos Stamina Trening!

ROSA UKER HOS STAMINA TRENING

I forbindelse med årets Rosa sløyfe-aksjon vil Stamina-sentre over hele landet arrangere aktiviteter for å rette søkelyset mot senskader etter brystkreftbehandling. I tillegg setter vi i gang en nasjonal konkurranse der alle treningssentrene våre kjemper mot hverandre for å kåre «Norges mest rosa Stamina-senter».

Aktiv mot kreft og senskader

Som aktør innenfor trening og helse ønsker vi støtte opp under årets Rosa sløyfe-aksjon og fremme viktigheten av holde seg i fysisk aktivitet under og etter kreftbehandling. Riktig trening gir en sterkere kropp og kan bidra til å gjøre hverdagen bedre for de som har vært gjennom en slik behandling.

Les artikkelen her.

Hva skjer hos Stamina Trening? 

1. Konkurranse: Norges mest rosa Stamina-senter!

Ønsker du at ditt senter skal vinne tittelen “Norges mest rosa Stamina-senter”? Bli med å rette søkelyset mot kreft og senskader ved samle oss med fysisk aktivitet.

Slik deltar du:

  1. Last ned iQey og delta vår rosa challenge

  2. Bruk iQey når besøker treningssenteret ditt, økten registreres og du har bidratt med trening

  3. Følg med på ditt lokale senters Facebook og bli med på våre aktiviteter. Jo flere som er med på aksjonen, jo bedre!

Sammen med deg ønsker vi å gjøre det vi kan best for å bidra til å sette søkelyset på Kreftforeningens Rosa Sløyfe-aksjon – nemlig trene! Husk at all aktivitet teller under våre Rosa Sløyfe-uker på senteret. Senteret med flest treninger fordelt på antall medlemmer vinner tittelen «Norges mest rosa Stamina-senter».

Følg hva som skjer på ditt senter på ditt senters lokale Facebook-side.

2. Tar du den rosa stafettpinnen videre?

Den rosa stafettpinnen vil reise til alle Stamina-sentrene hele landet rundt.

Stafettpinnen vil sette i gang startskuddet for aktiviteter som for eksempel et eget Stamina-løp gjennom lokalmiljøet, Rosa-gruppetimer eller Rosa-trappeløp for å vie Rosa Sløyfe-aksjonen den oppmerksomheten den fortjener.

Du finner mer informasjon om aktivitetene på senterets lokale Facebook-side eller ved ditt lokale senter.

3. Vis din støtte til Rosa Sløyfe med Staminas egne Snapchatfilter

Fra 15. oktober til 31. oktober vil du kunne ta bilder og bruke Snapchat-filteret vårt. Del gjerne på sosiale medier og støtt Rosa Sløyfe-aksjonen.

Innsamling

Det er også mulig å gi din støtte til Rosa Sløyfe gjennom vår felles innsamlingskonto. Alle pengene går uavkortet til Rosa Sløyfe-aksjonen.

Jeg vil komme igang med trening!