Hopp til hovedinnhold

PRØV OSS I 30 DAGER FOR BARE 99,-

Vi er så sikre på at du blir fornøyd hos oss at vi vil la deg teste oss i 30 dager før du bestemmer deg.

Family Sports Club er en nyoppusset og utvidet treningsfamilie for folk flest. Hos oss finner du ny og forbedret apparatpark hos de fleste sentrene, stort og variert utvalg gruppetimer og Norges beste personlige trenere. Vårt mål er å hjelpe deg å finne glede i trening og komme i din livs form!

LYST TIL Å PRØVE?

Du forplikter deg ikke til noe annet enn at du må si opp medlemskapet før det har gått 30 dager dersom du mot formodning ikke skulle være fornøyd. Tilbudet varer kun frem til 30. september!

Oppdaterte Apparatparker

Vi har nå oppdatert apparatparkene til de fleste av våre sentre. Finn alt du trenger for å trene kondisjon i sal eller kondisjonspark, gruppetimer eller styrke med apparater og frivekter. 

Gruppetimer

Effektiv og morsomme gruppetimer gir raske resultater – både på formen og humøret. Uansett om du foretrekker å danse, trene spinning, løfte vekter eller gjøre yoga, har vi en perfekt gruppetime for deg. 

Norges beste PTer

Hvor god form er det mulig å komme i og hva er målet ditt? En personlig trener hjelper deg med å nå dine mål, raskere og mer effektivt!

ALL IN - Vårt beste medlemskap

Med ALL IN kan du trene på alle våre 60 sentre, benytte deg at alle gruppetimer og få rask legehjelp om du skulle være uheldig å bli syk.

Benytt sjansen i dag!

Er du klar for å prøve Family Sports Club i 30 dager uten forpliktelser? Tilbudet varer kun frem til 30. september!

Jeg vil komme igang med trening!