Betal kun 50 % i et halvt år!

Akkurat nå gir vi deg halv pris på 6 måneder med trening når du melder deg inn i Family*! Gjelder de 30 første.

BLI MEDLEM NÅ, DU FÅR:

  • Halv pris i 6 måneder
  • Gratis PT konsultasjon
  • Fri innmelding (du sparer 299,-)

*Tilbudet gjelder nye medlemmer og medlemskap med eller uten binding i perioden 1-25.1, og tilbudet er tilgjengelig på utvalgte sentre.

Hvorfor trene på treningssenter? Vi gir deg 5 gode grunner:

1. Et stort utvalg av apparater

Treningssenteret har et bredt utvalg av ulike treningsapparater, og du kan enkelt måle progresjonen digitalt på flere maskiner eller skrive en treningslogg selv. Dersom du trener hjemme, er det vanskelig å få like god variasjon og fremgang da man gjerne har et mindre utvalg av utstyr tilgjengelig.

Usikker på hvordan du bruker apparatene? Les om hvordan du utfører styrketrening med apparater

2. Gruppetimer

Liker du best å møte opp på senteret og bli ledet gjennom treningsøkten? Da er gruppetimer perfekt! Du kan velge mellom alt fra rolige Yoga-økter til harde styrkeøkter. Frem til 12. januar er det restriksjoner som gjør at vi kun tilbyr gruppetimer online. Dette får du tilgang til uten ekstra kostnad.

3. Faglig ekspertise

Trener du på et treningssenter kan du alltid spørre om hjelp. Om du ønsker oppfølging eller hjelp til å komme i gang, finnes det Personlig Trenere som står klar til å hjelpe deg.

4. Treningsmiljø

Når du fysisk drar på et treningssenter vil du møte andre mennesker, kanskje en du har gått på skole med, eller en venn du ikke har sett på lenge? Du kan også alltids spørre naboen om å "spotte" deg om du går for en personlig rekord.

Spotte = Å få en person til å hjelpe deg med å løfte vektene hvis du plutselig stivner på tyngre løft.  

Treningssenteret er et sted dedikert til trening - og er optimalisert for at du skal få fremgang. Energien på senteret kan du føle på, og mest sannsynlig vil du prestere litt bedre enn om du var hjemme på stuegulvet...

5. Rutiner og vaner

Å pakke treningsbagen, fylle vannflasken, gå inn på senteret klar for en ny økt - dette er rutiner som skapes. Dette blir til gode vaner i hverdagen, der du blir mentalt forberedt på å gå å trene på ditt treningssenter.

Derfor vil det å ha et medlemskap på et treningssenter være en god grunn til at du også lykkes med treningen din over tid! Sånn der har du 5 gode grunner til hvorfor trene på treningssenter.

Trygg trening med Family

I Family har vi innført en rekke smittevernstiltak for å skape trygg trening for deg som medlem og våre ansatte, og vi setter stadig rekorder i bruk av såpe og desinfiserende midler - det er et godt tegn.

Vi i Family følger alle anbefalinger og retningslinjer som til enhver tid gjelder. De fleste av sentrene våre er åpne, og vi takker deg for at du er med på å trene hensynsfullt. Les mer om våre smittevernstiltak her!

Jeg vil være med