Hopp til hovedinnhold

Informasjon vedrørende ditt medlemskap

Covid-19-utbruddet har rammet oss alle hardt. For å hindre smitte har myndighetene pålagt alle treningssentre i Norge å stenge dørene fra 12. mars. Sentrene er stengt inntil videre, og vi kan først åpne når myndighetene tillater det. Forslag til bransjestandard for treningssentre ble levert til Helsedirektoratet 14.april, og vi håper at myndighetene snart vil gi oss en dato for gjenåpning. Vi er klare for å ta deg imot på en trygg måte straks vi får klarsignal. 

Oppgradert medlemskap

Ditt medlemskap er oppgradert uten kostnad i denne perioden med tilgang til online helsetjenester og online trening. Dette har blitt godt mottatt blant våre medlemmer og vi kan melde om svært stor pågang på online trening og våre helsetjenester. 

Vi vil kompensere deg

Som medlem får du automatisk lagt inn et verdikort på ditt medlemskap, og du kan ta kontakt med ditt lokale senter etter at det er åpnet igjen for å benytte dette.. Størrelsen på verdikortet vil ta utgangspunkt i medlemsavgiften din og det du har innbetalt for stengt periode. Du vil fritt kunne benytte verdikortet på alle våre produkter. Dette kan være fremtidig medlemsavgift, personlig trening, livsstilsendringskurs, varer på våre sentre, eller kanskje trening til en venn? Når vi har mottatt dato for åpning vil vi kunne beregne verdien på den enkeltes verdikort. Varigheten på verdikortet vil være 12 mnd fra dato vi åpner senteret.

Din innbetalte medlemsavgift er svært avgjørende for oss. Dersom du har vært fornøyd med ditt oppgraderte medlemskap i denne perioden, kan du velge å ikke bruke verdikortet ditt. Dette vil hjelpe treningssenteret ditt i en tøff periode.

Sikre videre drift

Å drive treningssenter er kostbart og lønnsomheten er lav. Vi er sårbare for reduserte inntekter. Etter pålagt stenging har vi fortsatt å trekke medlemsavgift fra medlemmene våre. Dette har vært nødvendig for å kunne sikre videre drift av Family Sports Club. Den vedtatte kompensasjonsordningen fra Staten er positiv og vil hjelpe oss, men den er ikke alene tilstrekkelig til å dekke våre løpende kostnader.

Vi besvarer gjerne spørsmål du måtte ha. Send oss en e-post så vil vi svare deg så raskt vi kan. Finn kontaktinformasjon til ditt senter ved å klikke her. 

Jeg vil komme igang med trening!