Hopp til hovedinnhold

Informasjon vedrørende kompensasjon

Covid-19-utbruddet har rammet oss alle hardt. For å hindre smitte har påla myndighetene alle treningssentre i Norge å stenge dørene fra 12. mars. Vi har fått åpningsdato 15. Juni, og er klare for å ta deg imot på en trygg og god måte.

Oppgradert medlemskap

Alle medlemmer har i perioden som vi har vært stengt fått kostnadsfri tilgang til online helsetjenester og online trening. Dette har blitt godt mottatt blant våre medlemmer og vi kan melde om svært stor pågang på online trening og våre helsetjenester. 

Vi vil kompensere deg

Som medlem får du automatisk lagt inn et verdikort på ditt medlemskap. Størrelsen på verdikortet vil ta utgangspunkt i medlemsavgiften din og det du har innbetalt for stengt periode. Du vil fritt kunne benytte verdikortet på alle våre produkter.

Som takk for at du har støttet oss i denne vanskelige tiden gir vi deg nå mulighet til å velge mellom 2 oppgraderte pakker som et alternativ til verdikortet.

Du vil motta informasjon om kompensasjonspakkene på mail i løpet av de kommende dagene.

Å kunne fortsette å by på de fine treningsopplevelsene er viktig for oss. Vi håper at våre kompensasjonspakker er av interesse, og at du ønsker å benytte deg av en av disse. Vi lover deg god merverdi av pakkene, og det vil hjelpe treningssenteret ditt i en tøff periode.

Verdikortet har gyldighet i 12 mnd. Dersom du ikke benytter det vil vi automatisk gi deg et gratis oppgradert medlemskap, som inkluderer helsetjenester som Fysioterapi på Video, i 12 mnd.

Dersom du har spørsmål eller ønsker kan du gjerne sende oss en e-post så vil vi svare deg så raskt vi kan. Mail vedrørende kompensasjon sendes til kompensasjon@fsc.no. Det er mange som tar kontakt med vårt kundesenter, så lang responstid må derfor påberegnes.

Jeg vil komme igang med trening!