Meny
Søk

Frode Saint-Sollieux

Fysioterapeut og personlig trener

Frode har en bachelorgrad fra Norges Idrettshøyskole (NIH) innen idrettsbiologi, og en bachelor i fysioterapi fra Høyskolen i Oslo. I tillegg til dette er han utdannet personlig trener fra NIH Fitness deltid. Denne kombinasjonen har gitt Frode en solid kunnskap om kroppen og hvordan den fungerer i frisk tilstand, samt ved skade, smerter og sykdom.

Frode har siden 2009 jobbet i kommunal sektor med barn og voksne, med ulike typer rehabilitering og i privat praksis.
Han har spesialisert seg på en meget spesifikk manuell teknikk som benyttes for å påvirke kroppens bløtvev (muskler, sener, nerver, ligamenter osv.). Denne teknikken kan brukes ved de fleste problemer i muskel/skjelettapparatet.

Frode er særlig interessert i plager som kommer fra perifere nerver. Det vil si symptomer som kan være nummenhet, prikking, stikking, brenning, kraftsvikt osv i armer eller ben. Varierende intensitet og at symptomene flytter seg er typisk.
Som terapeut ser Frode helheten, samtidig som hans erfaring gjør at han vet hva de små detaljene kan bety for å komme helt i mål.

Frode vil med sin faglige kompetanse og erfaringer være en naturlig forsterkning av vårt team.

Ønsker du hjelp fra en fysioterapeut med bred erfaring innen undersøkelse og behandling av både mannen i gata og toppatleten?
Da er Frode den rette terapeuten for deg.

For bestilling av time, ring 915 92 654 eller 980 73 769
Du kan også bestille time på booking@kromi.no

Relaterte artikler