Meny
Søk

Finn din gruppetime

Gruppetrening er god trening - har du funnet dine timer?

På Family Sport Club er det masse forskjellige gruppetimer å velge mellom. Timene kommer i alle mulige varianter og dekker hele treningsmenyen. Ved å delta på gruppetrening møter du opp til avtalt tid, så kommer en av trenerne og serverer en fiks, ferdig og knallgod treningsøkt - det blir egentlig ikke bedre. Mange av medlemmene våre dekker hele treningsbehovet sitt gjennom timeplanen, og kan ikke tenke seg noen annen form for trening. Når man finner de gruppetreningstimene som passer til eget behov oppdager man hvor bra det kan være. Men, hvordan finner man de riktige timene når det er så mye å velge mellom?

  1. Hva vil du med treningen? Det er kanskje det viktigste. Tenk på hva du liker å trene og hva du ønsker å få ut av treningen. For noen er det viktig å bare få beveget seg litt sammen med andre, mens en annen ønsker seg en beinhard styrkeøkt. 
  2. Sjekk ut timeplanen på appen eller på nettsiden - alle timene har en timebeskrivelse. I denne beskrivelsen kan du lese om timen, hva som skjer der og hvem det passer for. Type trening, vanskelighetsgrad, intensitet osv. nevnes der. Det vil stå i beskrivelsen hva du kan forvente. Det er kjekt å vite at motstand og intensitet kan du ofte styre selv, mens trinn og koordinasjon følger koreografien.
  3. Spør en trener på senteret om råd - de har god oversikt over gruppetreinngstilbudet og kan hjelpe deg med å finne riktig time. 
  4. Prøv -  når du har funnet timen du tror passer deg på timeplanen - prøv den! Det verste som kan skje er at du ikke liker den. Dersom timen absolutt ikke er noe for deg kan du alltids gå ut. 
  5. Prøv med en venn - bli med en venn som allerede deltar på timer eller få med deg en når du selv skal delta. Det skikkelig motiverende å ha gode treningsopplevelser sammen med andre.

Håper vi ses i gruppetreningssalen snart!