Meny
Søk

Fem myter om personlig trening

Det er heldigvis ikke så mange som tror dette..

Flere har sett de store fordelene med personlig trener, men det finner fortsatt noen myter om personlig trening der ute. Har du hørt noen av dem?

Nr. 1

Myte: Bare veltrente personer som trener mye, har en personlig trener.
Sannheten: Personer i ulike faser av treningen sin benytter en personlig trener. En personlig trener er like nyttig for en nybegynner som for noen med lang erfaring. Treneren tilpasser øktenes innhold og øvelser til ditt nivå av erfaring og kapasitet, og vil dermed hjelpe deg til neste nivå uansett hvilket nivå du starter på.
Nr. 2
Myte: Bare velstående personer har en personlig trener.
Sannheten: Å trene med en personlig trener er ikke billig, men med det brede tilbudet av kortere økter, duo- og gruppeøkter samt muligheten til selv å velge hvor mye du vil trene med en personlig trener, trenger det ikke å bli så dyrt. Faktum er at den forbedrede helsen en personlig trener hjelper deg å oppnå, på sikt kan spare deg for mange utgifter.
Nr. 3
Myte: Personlig trener er ikke et «ordentlig» yrke, egentlig trenger man ingen utdanning. 
Sannheten: PT-yrket har utviklet seg mye i løpet av de siste årene, og flere av våre personlige trenere har yrket som heltidsarbeid. Vi rekrutterer bare personlige trenere fra et begrenset antall kvalitetsutdanninger, og vi jobber løpende med å utdanne og coache dem for at du som kunde skal få den beste hjelpen som finnes, fra ekte profesjonelle.
Nr. 4
Myte: Det eneste en personlig trener gjør, er å rope til meg at jeg skal jobbe hardere.
Sannheten: For personlige trenere er den klassiske «militære stilen» en saga blott. Vi prøver fortsatt å motivere deg, men slik vi ser det, er dialog et mye bedre verktøy for å oppnå dette. Mange forhold mellom PT og kunde utvikles til en form for mentorrelasjon der din PT hjelper deg med å nå dine mål både med hensyn til trening og helse og i livet generelt.
Nr. 5
Myte: En personlig trener er bare nyttig hvis jeg vil bygge muskler.
Sannheten: Idealer forandres over tid, og de fleste mennesker i dag ønsker ikke å se ut som en kroppsbygger. Våre personlige trenere er utdannet for å hjelpe deg til å sette deg mål og nå dem. Uansett om du ønsker å bli et par kilo lettere, kvitte deg med dine svakheter eller bare forbedre din generelle helse, vet de hvordan de skal hjelpe deg. Hvis du ber pent, kan de også hjelpe deg med å bygge store muskler.
Family Sports Club har mange dyktige personlige trenere på sentrene rundt omkring. Er du interessert i en prat med en PT? Fyll inn under, så tar vi kontakt: