Family Magasinet

Oppskrift på smakfulle omelettmuffins med skinke

Enkle omelettmuffins med skinke, med et høyt proteininnhold. Oppskriften passer perfekt til en lang frokost eller i en spennende matpakke på jobb.

Ingredienser

Oppskriften gir ca. 5 muffins

  • 6 egg
  • 200g skinke
  • 100g revet ost
  • Litt vårløk/purreløk
  • Paprika
  • 6 ss melk
  • Krydder etter ønske

Fremgangsmåte

Forvarm ovnen til 180 grader.

Kutt opp skinke, purreløk, paprika eller andre grønsaker du liker. 

Visp egg og melk sammen. Vend i grønnsakene bland sammen.

Fordel røren i muffinsformer. Sørg for at det er ca. like mye ingredienser i hver form.

Stek i omlag 15 minutter – til de har stivnet tilstrekkelig – og la stå til avkjøling. 

Tips!

Her finnes det uendelig med variasjonsmuligheter!

Fetaost, oliven og soltørket tomat smaker nydelig i slike muffins.

Hvis du er glad i løk og hvitløk kan skjære fine skiver og steke til de er gylne i en panne. Dette kan kombineres stort sett alt av grønt, ost og krydder.

Hvis du har noen kalde poteter igjen er dette supre rester å ha med i blandingen.

Kan serveres sammen med råkostsalat eller til godt brød.