Meny
Søk

Fallforebyggende kurs

Nytt kurs for de eldste med trening for å unngå fall

Family Sports Club i Fredrikstad er et stort treningssenter i sentrum. Treningssenteret er byens største, og senteret tilbyr alle former for trening. Senteret har alltid hyggelig betjening som tar i mot kunden, og hver dag kommer det hundrevis av unge og gamle for å trene på senteret. De trener i grupper, alene, ifbm. idrett eller bare for å bevege seg litt. Treningssenteret har et meget kompetent team av trenere som hver dag leverer et bredt treningstilbud. På senteret få man også hjelp - og det er inkludert i medlemskapet. På den måten trenger man ikke lure på hva man skal gjøre.

Trening for godt voksne

På senteret satses det på trening for de som er litt eldre. Vi kaller det trening for "godt voksne" eller "senior trening". Men, når er man egentlig senior og godt voksen? Vi har ingen aldersgrenser opp eller ned, så her må man vurdere selv. Ingen er hvert fall for gamle, det er helt sikkert. På Family i Fredrikstad er det medlemmer som er over 90 år.

Trening er alltid positivt, og det gjelder også når man blir eldre. Kanskje mest da. I tillegg til at bevegelse er bra er det trivelig å komme hit for å møte andre, ta en kaffe kopp og prate litt. Senteret har alltid bemanning som tar deg godt i mot.

Fallforebyggende-kurs

Det første kurset startet i oktober - nå gjentar vi suksessen!

05.02. kl 11:00 starter fallforebyggende kurs for eldre på Family Sports Club. (Påmelding nedenfor).

Kurset passer for eldre som trenger å trene balanse og styrke for å unngå fall. Både damer og herrer.

Kurset er på tirsdager og torsdager, og går over 8 uker. 

Pris kr 1290,- for 16 ganger.

Det er plass til 15 deltakere på kurset.

Instruktør - Marianne Hermansen.

Vi vil legge stor vekt på balanse, koordinasjon og styrke på bein, rygg og mage. Det vil bli enkel oppvarming som alle kan være med på, deretter fokuserer vi på styrketrening. Kurset er utformet slik at alle kan delta. Kurset vil foregå i en sal med enkle hjelpemidler, sammen med 14 andre deltakere.

Har du spørsmål eller du vil melde deg på? Ring oss på 69 300 310.

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg.