Meny
Søk

Les Mills Tone

Hva er Let Mills TONE?

Hvis du ønske en optimal miks av styrke, kondisjon og kjernemuskulatur da er dette timen for deg. Bli med på en Les Mills Tone time og du kan få en komplett treningsøkt på 45 minutter.Den utfordrende miksen av utfall, knebøy, funksjonell trening og øvelser med strikk hjelper deg å forbrenne kalorier og ta deg et skritt videre innen trening. Som en god grunntreningstime har Les Mills Tone en stor variasjon av måter å utføre øvelser på ut fra den enkelte deltakers utgangspunkt. Dette fører til at alle kan oppleve mestring under timen og vil få et godt utbytte av økten.

Fordeler

Les Mills Tone vil hjelper deg å forbrenne kalorier, bygge opp din titness og styrke samtidig som den vil øke ditt energinivå, din fleksibilitet, balanse, hurtighet og styrke din kjernemuskulatur.

Hva trenger jeg i en Les Mills Tone time?

Alt du trenger er behagelige treningsklær, gode sko, en vannflaske og et håndkle. Strikker og vekter vil være tilgjengelig på senteret.

Hvor godt trent trenger jeg å være?

Les Mills Tone instruktør tilbyr alternative øvelser for alle. Det betyr at du ikke trenger å være trent, det holder at du har lyst til å komme i bedre form og bli sunnere. Du vil oppdage at din utholdenhet, styrke or hurtighet vil forbedres etter bare få ganger. Du bestemmer selv hvor hardt du vil presse deg selv - du kan helt klart få opp pulsen og få sveten til å renne om du vil.