Meny
Søk

Vi kan hjelpe deg med styrketrening

Styrketrening er viktig, og gir mange helsefordeler, men det kan være litt vanskelig å komme i gang på egenhånd. På ditt Family-senter kan du få hjelp av flinke folk som kan tingene sine.

Vi kan hjelpe meg med styrketrening på flere forskjellige måter: 

  • Treningsveiledning - du kan få hjelp av en treningsveileder som skreddersyr et styrketreningsprogram ti deg. Treningsveilederen vil også vise deg hvordan du gjennomfører øvelsene. Som medlem på Family har du treningsveiledning inkludert i medlemskapet. Selv om du er erfaren er det alltid fint med noen tips.
  • Gruppetrening - mange gruppetreningstimer er basert på styrketrening. Her kan du velge vekt/motstand selv, du får instruksjon fra instruktøren og du får trent med andre. Gruppetrening er motiverende og gir gode resultater. Spør oss om hvilke gruppetimer som kan passe for deg.
  • På egenhånd - vi har velutstyrte treningssentre, med alle forskjellige muligheter. Prøv deg gjerne frem på egenhånd, og spør oss om du lurer på noe. Det er som oftest noen tilgjengelig.
  • Personlig trener - med en PT får du en dedikert trener som trener deg og følger deg opp tett. Dere setter et mål, og treneren din får deg i mål. Med en personlig trener på laget ditt vil du oppnå resultater raskere. 
  • Bli med venner og kjente - trening med andre er sosialt, morsomt og mer motiverende! 

Vil du snakke med oss om styrketrening? Fyll inn under: