Hopp til hovedinnhold

PT Duo og PT Gruppe: Slik sparer du penger!

Ønsker du deg oppfølging av en profesjonell på trening, men syns det er litt dyrt å ha egen PT? Da bør du prøve PT Duo eller PT Gruppe.

Av Family Sports Club

Med PT-Duo deler du på tiden med personlig trener og får god individuell oppfølging til en billigere penge. Lurer du på hvordan en PT-Duo eller en PT-gruppetime fungerer i praksis?

Hvordan gjennomføres en time med PT-duo?

Hvordan timen organiseres er avhengig av tema og gruppens sammensetning. Ofte organiseres deltakerne i forskjellige og tilpassede øvelser, andre ganger gjør deltakerne de samme øvelsene samtidig.

PT-en sirkulerer blant deltakerne eller coacher alle samtidig etter hva som passer best og gir mest effekt. Dette stiller store krav til PT-ens evne til å «se alle», men de som får gjennomføre PT grupper er svært godt trent i dette.

I tillegg til å spare penger, er det sosiale aspektet med å dele en personlig trener vesentlig. Derfor vil PT-en forsøke å skape en lagfølelse og oppfordre deltakerne til å støtte hverandre.

Hva kan jeg forvente av PT-en?

Du får overraskende mye individuell oppfølging. I tillegg til skreddersydd trening, er det en stor verdi å vite at treningen er både effektiv og sikker.

Å trene med en personlig trener gir økt motivasjon og kan gi deg god innsikt i egen kapasitet og helse.

En PT hos oss vil også kunne hjelpe deg med å oppnå bedre treningsrutiner som gir deg effekt over tid.

Hvor mye penger sparer jeg?

PT-DUO

Besparelsen for å dele PT-en med en venn, kjæreste, ektefelle er mellom 180–220 kroner per økt.

PT-Gruppe

I en PT-Gruppe sparer du mellom 350–400 kroner pr treningsøkt, sammenlignet med en individuell PT-time på 55 minutter.

Hvordan velger man hvem man trener med?

Har man en venn eller vennegjeng man ønsker å trene i gruppe med er det fullt mulig å velge dette.

Senteret du tilhører vil i tillegg annonsere PT-gruppene, slik at alle som er interessert kan henvende seg. I tillegg vil ansvarlig PT selv jobbe aktivt på enkelte grupper for å rekruttere deltakere ut i fra spesifikke mål, forutsetninger og eventuelt tilgjengelige fasiliteter på senteret eller i nærområdet.

Følg med på senterets kanaler i sosiale medier og informasjon tilgjengelig i resepsjonen eller tilsvarende for løpende markedsføring av nye PT-grupper.

Bør vi ha samme utgangspunkt for å trene sammen?

Man trenger ikke å ha samme utgangspunkt eller samme forutsetninger for å delta i samme gruppe. Den personlige treneren vil tilpasse øvelser, intensitet og mengde til hver enkelt deltaker på en god måte.

Du definerer selv sammen med din PT hva som skal være målet med treningen.

Hvor ofte bør jeg trene med PT for best resultat?

En personlig trener skal bidra til at du når dine mål og får forventet effekt av treningen.  

Det er derfor klart at kontinuitet over tid gir best resultat. Når det er sagt så vil man med smart og effektiv trening kunne skape gode resultater med færre eller mindre hyppige PT-timer.

Ofte vil en kombinasjon av egentrening og trening med personlig trener være det beste. Hvor ofte man benytter seg av personlig trener varierer med forutsetning og målet med treningen.

Vi anbefaler å ha for lange intervaller mellom hver økt med PT, så fremt det har blitt avtalt og er i tråd med programmet og planen for egentrening. I løpet av bare tre uker kan formen ha endret seg mye.

Spar tid med effektiv trening!

  • Personlig oppfølging – betal mindre

  • Bestem selv når du vil trene

  • Mer treningsmotivasjon

  • Trening med hjelp til god teknikk og forebyggende fokus

  • Prester bedre med en personlig trener

  • Bedre og mer effektiv trening gir raskere resultater og økt livskvalitet

Du vil kanskje også lese om: