Meny
Søk

Bjørg Fagerlie - PT

Bjørg er personlig trener med en unik matkompetanse.

Bjørg Fagerlie er utdannet personlig trener og hun brenner for en balansert hverdag med ren mat, og en sterk kropp. Bjørg er "mat-blogger", og hun samarbeider med bl.a. med Helios og Soma gjennom sin inspirerende Instagram-profil.

Bjørgs bakgrunn med hennes egne ord
Veien til ett godt liv med optimal helse har vært lang for meg, men det betyr bare at den kan bli litt kortere for deg! Du skal slippe å prøve deg frem til hvordan du kan få kroppen i balanse med kosthold. Denne biten har jeg gjort for deg. Så er du klar for å rydde opp i helsa di og leve med en fantastisk livsstil der du kan nyte hvert måltid, komme i en stabil trivselsvekt og nå litt lengre enn du trodde?

Allerede som 4 åring fikk jeg diabetes type 1. Jeg tok ett veldig viktig valg om å stifte familie allerede som 19 åring. Med diabetes kan dette være både farlig og utmattende for kroppen. Sammen med mannen tok vi grep og snudde om livsstilen på rett kjør litt etter litt. I dag er vi en familie på 4 og lever livet fullt ut med opplevelser i friluft og en hverdag fylt med mye aktivitet, god mat og livskvalitet. Det er stor matglede hos barna, og de vokser opp med en sterk og utviklet kropp. 

Jeg har brukt mange år på lesing og testing for å finne ut hva som skal til for å opprettholde en stabil trivselsvekt, og holde seg der. Det er ikke nytt at ren mat gjør kroppen bra. Men hvordan lager man en ren og god middag på under 30 min hver dag? Hvordan får man kostholdet til å bli en vane, og ikke minst nytelse man ikke trenger å streve etter eller få dårlig samvittighet over.  

Selv om jeg lever med diabetes hver dag er kroppen min så optimal helsemessig at jeg noen dager nesten ikke tenker over at jeg faktisk har diabetes. I følge FHI er faktisk Norge i toppen med nye tilfeller av diabetes type 1 blant barn hvert år. De skriver også at det må en livsstilsendring til for å kunne redusere økningen av diabetes 2. Noe vi alle burde ta tak i. Det er ingen hemmelighet at kostholdet er hoveddelen til å leve bra. Du blir hva du spiser! Og akkurat det er det mye sant i. Grunn til at mange opplever vektoppgang og dårlig helse i dag er på grunn av ferdigprodukter i butikken, dårlige alternativer og enkle løsninger med ekstra fett og sukker på kjøpet. Det er så utrolig mange dårlige stoffer pakket inn i ferdigkjøpt mat som hjelper på å bryte ned kroppen. Men hva skjer om vi snur på det? Pakker inn 5 om dagen i en seig Brownies, øker fettforbrenningen gjennom en skikkelig god smoothie eller fråtser i nydelig mat som ikke ødelegger for hverken livskvalitet eller helse.  

Er du klar for å komme i trivselsvekt og bli den beste versjonen av deg selv?

Kontakt Bjørg på fagerlie.ic@gmail.com.