Meny
Søk

Personlig trening

Vi SATSER på Personlig Trener!


Personlig Trener (PT) er et yrke med stadig økende interesse, og stadig flere ser behovet for hjelp innen trening. Dette gjelder både trente, utrente, rehabilitering av skader og forebygging av skader. En PT er her for å hjelpe uansett forutsetning.
Prøv PT du også!

Hva kan en Personlig Trener tilby?

Vi som PTer på Family Sports Club kan tilby en vidt spekter av kompetanse. Ettersom vi alle er sertifiserte Personlige Trenere, kan vi hjelpe deg med alt fra vektnedgang, skadeforebygging, styrketrening, utholdenhetstrening og ikke minst nå spesifikke mål som f.eks Birken, stille i Fitness og utføre hinderløp.

Personlig Trener, eller veiledning?

Det er en betydelig forskjell på veiledninger og Personlig Trener her på Family. En veiledning er der for å hjelpe deg igang med enkle øvelser, som skal kunne veilede deg som kunde. Vi vil også kunne vise deg rundt på senteret så du kan bli kjent med utstyret.

Med en PT får du direkte oppfølging; en samtale hvor vi kan sette mål utifra forutsetningene dine. Du får skreddersydde treningsprogrogram til deg og dine behov, og vi er tilgjengelig hele veien med tips og triks for at du skal nå dine mål.

Hvorfor Personlig Trener?

Vi er ikke bare her for å trene deg; vi er her for å hjelpe deg igang, slik at du selv kan bli selvstendig og skadefri innenfor trening. Dette gjør vi ved hjelp av skreddersydde treningsprogram, kostholdsveiledning, skadeforebygging, variert trening og ikke minst fokus på utførelse framfor noe annet.

Hvem kan ha Personlig Trener?

Er du godt trent, dårlig trent, pensjonist, ungdom, bare ønsker å komme igang med trening, har komplekse skader: Uansett hvilken situasjon du er i, så er vi som Personlig Trenere her for å kunne hjelpe akkurat deg!

Er du ikke medlem hos Family Sports Club? Ta gjerne kontakt for info ang priser knyttet til PT uten medlemskap.

Interessert i PT, fyll ut HER så tar vi kontakt.

 

Flere nyheter