Meny
Søk

Våre fantastiske PT-er!

Les om  våre flotte og dyktige PT-er - de gleder seg til å hjelpe deg med dine mål!

Les om våre fantastiske PT-er Anita, Marie, Pål, Terje og Tonje

Jeg valgte å bli personlig trener fordi jeg er veldig glad i trening, samtidig som jeg ønsker å hjelpe andre med å oppnå målene sine. Jeg er veldig opptatt av at hver enkelt skal oppleve treningsglede og mestring. Samtidig mener jeg det er viktig å utfordre seg selv og tørre å gå utenfor komfortsonen. Jeg vil hjelpe deg med å lage og oppnå spesifikke, målbare, attraktive og realistiske mål som er tilpasset deg.
Utdanning og kurs
- Utdannet Personlig trener og treningsveileder fra Norges idrettshøgskole
- Bachelor i idrett fra Høgskolen i Hedmark, samt utdannet kroppsøvingslærer. 
Har du konkrete mål du ønsker å oppnå eller ønsker du å komme i bedre form, så hjelper jeg deg gjerne. Du vil alltid bli møtt med smil, positivitet og engasjement hos meg:-)

Kontakt Anita her

***

Marie
Jeg har gått aktivt skiskyting på internasjonalt nivå i 8 år. Etter sesongen 2012/2013 la jeg bort skiskyttergeværet.
Jeg var to år på rekruttlandslaget og er trippel Norgesmester, har deltatt i to junior-VM, EM, militært VM og flere IBU-cuper.Mine erfaringer som toppidrettsutøver har jeg tatt med meg som PT. Kvalitet under trening er viktig, det skal være effektivt og en
skal kjenne at en tar i. Kjernemuskulaturen står høyt på min prioriteringsliste, sammen med en god motor. Jeg har mye egenerfaring fra egen toppidrettskarriere og kan hjelpe deg med å tilrettelegge treningen på en utfordrende, men realistisk måte. Sammen kan vi nå dine mål!
Utdanning og kurs
- Norges Toppidrettsgymnas Lillehammer 
- Trener 1 – skiskyting Norges Skiskytterforbund 
- Trener 2 – skiskyting Norges Skiskytterforbund
- Trener 3 – skiskyting Norges Skiskytterforbund
- Trener 1 – Langrenn Norges Skiforbund/HiL
- Årsstudium i idrett Høyskolen i Lillehammer
- Bachelor i pedagogikk Høyskolen i Lillehammer
***
Som utdannet fysioterapeut og mange års erfaring med skadeforebyggende- og prestasjonsfremmende trening fra operativ tjeneste i forsvaret, kan jeg hjelpe deg med å nå dine mål på en trygg og effektiv måte. I en hektisk hverdag og under fysisk krevende aktivitet er en sterk kjernemuskulatur grunnlaget for en skadefri og velfungerende kropp. Jeg er derfor opptatt av å gi deg en sterk og stabil base som utgangspunkt for prestasjoner innenfor det du liker å holde på med.
Selv trener jeg både styrke og utholdenhet og bruker mye tid på stisykling sommerstid og topptur/frikjøring vinterstid. Enten du vil bli sterkere, gå ned i vekt eller få bedre utholdenhet hjelper jeg deg frem til målet ved hjelp av motiverende treningsopplegg og profesjonell oppfølging.
Utdanning og kurs
- Bachelor i Fysioterapi, HiOA
- Under spesialisering i OMI - Klinisk Ortopedisk Medisin (Undersøkelse og behandling av muskel- og skjelettlidelser)
- RedCord - Neurac 1
La oss begynne i dag, dette har mange gjort før deg!
***
Jeg er en positiv, kreativ og engasjert PT med gode evner for motivering og tilpasning. Jeg hjr kurs i Redcord (slyngetrening) og lang erfaring med tilrettelegging og aktivisering. Jobber til daglig ved Kongsberg DPS som fysioterapeut og er alltid klar for nye utfordringer og møte med nye mennesker.
Utdanning og kurs
Fysioterapeut og ergoterapeut fra Høyskolen i Oslo
Ta gjerne kontakt for en prat så får vi til noe bra sammen:-)
***
For meg er trening og fysisk aktivitet en viktig del av hverdagen. Jeg bruker trening for å skape glede, bedre prestasjon, som medisin i seg selv og som et hjelpemiddel til økt livskvalitet og energi. Selv har jeg hvert innom en rekke idretter fra fotball, ridning, undervannsrugby og dans til klatring, så jeg har god erfaring innen prestasjonsfremmende trening.
De siste årene har jeg viet til styrketrening i en fast struktur ved å konkurrere i fitness, womens physique. Har dermed selv erfart hva det vil si å jobbe hardt mot et mål når det gjelder både diett, planlegging og kreative treningsøkter for å opprettholde motivasjon.
Som kunde søker jeg deg som ønsker å oppnå noe, enten om det er å gå ned i vekt, opp i vekt, bli sterkere, raskere, mere utholdende, piffe opp treningen eller få din drømmekropp!
Det jeg kan tilby et skreddersydd treningsopplegg for deg, samt diett eller kostholdsveiledning som leder deg mot dine mål. Min filosofi er å finne langvarige løsninger som du kan trives med! I denne prosessen er det viktig at du lærer kroppen din å kjenne, samt at du utvider din komfortsone, noe vi vil gjøre sammen som et lag.
"Bruk ditt fulle potensiale, det er aldri for sent å begynne!"
Ikke nøl med å ta kontakt, jeg er her for deg slik at du kan oppnå dine mål!
Utdanning og kurs
- Seminar med Børge Fagerlig og Menno Henselmans, fettforbrenning og hypertrofi
- Bachelor i Fysioterapi Saxion Univercity of Applied science, Enschede Nederland
- Bachelor-prosjekt: Raising the bar training manual*
- Grunnfag medisin ved Bjørknes Høyskole, Oslo
- Videregående utdanning, idrettslinja Kongsberg Videregående skoler
 
*Raising the bar training manual: Ble utviklet som et verktøy for basketballtrenere og -spillere for å utvikle et akseptabelt nivå av basketballspesifikke fysiske parameter for å kunne spille basket på et høyt nivå. Klienten for dette prosjektet var Basetball Academy Twente (BAT), i Nederland.
***