Meny
Søk

Trimpoeng FSC Mysen 2018

Aktiv i 4 måneder fra 15.mai til 15.august 2018

Hva er Trimpoeng FSC Mysen?

Slik virker det
Last ned appen Trimpoeng på din mobiltelefon, registrer deg og finn konkurransen Trimpoeng FSC Mysen 2018. Du kan gå, sykle, gå på ski eller løpe til turmålene vi har lagt inn i konkurransen på forskjellige steder i nærmiljøet og ellers rundt i Norge. Turmålene finner du i appen. Se også turmålene her:

Når du har kommet til punktet som er målet for turen, sjekker du inn med smarttelefonen, får poeng og en fin tur. Ikke-medlemmer som blir med, får gratis trening 1 gang pr uke på senteret ved fremvisning av app i resepsjon - det gir også poeng. Du kan delta alene eller danne lag.

Samle poeng og vinn premier!
Du får en vinnersjanse for hver uke du har 150 poeng eller mer. Alle vinnersjanser blir med i trekningen av ETT HALVT ÅRS MEDLEMSKAP med full oppfølging. Hovedvinner trekkes etter konkurranseslutt.

Det skal ikke så mye til
150 poeng er enkelt å oppnå. På lette turer får du 50 poeng, på krevende turer får du 150 poeng. Vi vil altså at du skal ut av sofaen og bevege deg et par ganger i uka. Gjør du det synes vi du fortjener vinnersjanser. Bedre helse får du på kjøpet.

Er du en av de som har et velutviklet konkurranseinnstinkt?
Du kan samle så mange poeng du vil! På rankinglisten ser du hvor mange poeng du har klart i forhold til de andre deltagerne. Du får ikke mer enn én vinnersjanse per uke uansett, men kjenner vi deg rett er ikke det viktigste for deg å vinne premier, men å få flest poeng.

Jeg vet om en fin tur!
Så bra, foreslå posten til oss, så legger vi dem ut. Det gjør du i appen når du er ved turmålet.

Ta masse bilder!
Lenger ned på denne siden finner du mange flotte bilder. De finnes også på vår hjemmeside. Vil du ha med ditt eget bilde? Ta bilder når du er ute på tur, legg de ut på Instagram og merk dem med #fscmysen#trimpoeng#godetreningsopplevelser
Hver måned kåres det beste bilde av administratorene. Den som vinner får et gavekort hos Intersport Morenen på kr 300,- (gavekortet hentes direkte hos dem)

Ut på tur aldri sur! Trening er trivsel! 

Les mer om hvordan du blir med her: