Personvern
Lukk X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt. [Les mer]

Timeplan gruppetrening

    

Bookingregler
For at du skal få beskjed dersom instruktør er syk, eller det er andre uforutsette hendelser som medfører at det blir endring på timeplanen, oppfordrer vi deg til å melde deg på timer slik at du kan få beskjed! Du må være fysisk til stede i salen 5 minutter før timen starter med din bookingbekreftelse (kvittering). Dersom du ikke er på plass i salen 5 min før timestart, vil plassen din bli gitt videre til de som står på venteliste. Du kan melde deg av en time du er påmeldt inntil 2 timer før gruppetimen starter. Det er ønskelig at du melder deg av så tidlig som mulig dersom du ikke har mulighet til å være med på en time slik at en annen kan benytte seg av plassen.
Timer med 2 forhåndspåmeldte deltakere eller mindre vil bli avlyst. Dersom du gjentatte ganger ikke har møtt til timer som du er påmeldt vil dette føre til at du mister muligheten til forhåndspåmelding i 30 dager. 
Instruktørportal >>

Logg deg inn med mobilnummer!

FSC TRAINER APP

PERSONLIGE TRENERE

PT GLENN

PT IDA
     

Utviklet av Bysant.no