Meny
Søk

Sykkel satt i system

Progressiv periodisert treningsplan

Høsten og vinteren 2018/2019 vil vi ta innendørstreningen på Family et godt knepp lenger enn vi noengang tidligere har gjort.  Du kan følge en periodisert treningplan med progressivt økende belastning gjennom innesesongen fra uke 42 2018 til uke 14 2019.

Treningsøktene vil gjennomføres 3 ganger ukentlig; tirsdag, torsdag og lørdag. Alle øktene er satt i system, og de utvikles gradvis gjennom perioden for tilrettelegges for god fysisk kapasitetsutvikling. Inkludert i opplegget er også et styrketreningsprogram. Gjort riktig har styrketrening er stort potensiale til å bedre sykkelprestasjoner, og det er viktig i ethvert treningsprogram for generell helse og skadeforbygging.

Treningsstart er tirsdag 16/10-2018, og det er anbefalt å bli med og følge opplegget så tidlig som mulig for å få med seg hele programmets utviklingsstige. Testing vil bli gjennomført tidlig i treningsprogrammet og regelmessig gjennom programmet for å sikre ønsket utvikling (og motivasjon).

Deltakelse er gratis for alle FSCere! Har du lyst til å være med så registrer deg her så vi får loddet interessen: https://fscr.typeform.com/to/WW2se1