Meny
Søk

Medlemsintervju

Jo mer detaljert du fyller ut, jo bedre kan vi hjelpe deg med treningen. Du velger imidlertid selv hvilken informasjon du ønsker å dele med oss. Når du fyller ut skjemaet samtykker du i det som står under Behandling av informasjon.

Behandling av informasjon 
Vi lagrer informasjonen om deg på ditt kundekort, slik at våre medarbeidere kan bruke dette for å legge opp treningen for deg. Vårt medlemssystem er passordbeskyttet. Informasjonen vil ikke bli brukt i andre sammenhenger enn denne, og alle våre medarbeidere har taushetsplikt.
 
Du kan når som helst be om innsyn i opplysningene, eller be om at informasjonen endres eller slettes. Opplysningene lagres så lenge du er medlem hos oss og i inntil seks måneder etter du har sluttet. Dersom du ønsker innsyn, sletting eller endringer tar du kontakt med ditt FSC-senter.

Bør du kontakte lege?
Dersom du er usikker på helsetilstanden din bør du kontakte lege for å bli klarert for trening. Du kan også svare på disse spørsmålene for å avklare om du bør kontakte legen din. Du er selv ansvarlig for at du er i fysisk og psykisk skikket til å trene med oss.

Bekreftelseskoden stemte ikke med teksten på bildet. Vennligst forsøk på nytt.
Det oppstod en feil under sending av skjemaet. Vennligst forsøk på nytt.
Personalia
*
*
*
*
Trening
Livsstil
Kosthold
HELSE
*