Meny
Søk

Hva består egentlig kroppen din av?

En undersøkelse gjort av Sports Science viser at 9 av 10 mosjonister er opptatt av vekten.
Men hva hvis vekten kan virke mot sin hensikt?

Muskler har en større tetthet enn fett,
og derfor kan man si at muskler veier mer enn fett.
Slikt sett kan man trene og spise helt riktig, men fortsatt oppleve at vekten står stille,
eller faktisk går opp.

Men det trenger absolutt ikke bety at treningen ikke har noe for seg, men at man rett og slett har gjort alt riktig og endret kroppssammensetningen! Ved hjelp av en avansert kroppsanalyse som vi tilbyr medlemmene våre, for kun 390,- vil man kunne se dette, og enda mer!

Ved hjelp av en InBody 720-test vil man blant annet finne ut hvor mange kg av kroppen som er ren muskelmasse, hvor mye som er fett, både kroppsfett og visceralt fett(bukfett), se væskeinnholdet innen- og utenfor cellene, tyngden på skjellettet, hvileforbrenning og ikke minst vil man kunne se styrkeforholdene i kroppen. Noe som vil være veldig viktig i forhold til å få mest mulig effekt av tiden man faktisk bruker på trening! Våre instruktører tilbyr en detaljert gjennomgang av testen, samt også oppsett av et tilpasset treningsprogram ut i fra testen, om ønskelig. Alt dette for bare 390,- kroner! For å bestille test, ta kontakt med resepsjonen.

Samtidig vil man kunne få mye mer motivasjon og glede med treningen når man har konkrete mål man jobber mot! Du kan lese mer om testen på www.bodyanalyse.no