Meny
Søk

 

Hvordan fungerer Personlig trening?

En Personlig Trener er med deg under hele treningsøkten og sørger for at du får optimalt utbytte av treningen. Din PT sørger for at du trener med riktig intensitet og har korrekt teknikk.

Din trener har alltid deg og dine ønsker i fokus, noe som gjør at du kan legge rammene for hver økt. Ønsker du å trene i frisk luft, tar din PT deg med ut i skogsløypa eller kjører sirkeltrening ute. 

Hvorfor velge Personlig trening?

Din PT lager sammen med deg et skreddersydd program som sørger for at du når dine treningsmål. Din PT sørger for at du prioriterer de rette tingene i treningen og at programmet passer inn med din hverdagssituasjon. I mange tilfeller er det også nødvendig å gi råd og veiledning på kosthold. Mange har vanskelig med å finne tid til trening i en hektisk hverdag. Din PT passer også på at du kommer deg på trening regelmessig.

Hanne bakkevold


Mitt største ønske som PT er å hjelpe folk til å oppnå sine mål. Vi har alle forskjellige mål. Noen ønsker å bli sterkere, gå ned i vekt, få bedre kondisjon, “stramme opp”, endre livsstilsvaner, kosthold osv. Jeg tror alle har potensialet til å oppnå sine mål, men kanskje mangler kunnskapen. Som PT ønsker jeg å dele min kunnskap, slik at sammen med kunden kan vi oppnå disse målene.

Trening skal være gøy, men også gi resultater. Resultatene kommer ikke gratis. Ved dedikert og hard jobbing vil resultatene komme, og treningen blir gøyere og gøyere. Jeg vil hjelpe deg ut av komfortsonen, ved å tilpasse treningen etter deg og ditt behov.

Utdannelse;

Helse og fitness, UiA
Personlig trener, Akademiet for personlig trening
Kostholdsveilder, Akademiet for personlig trening

Preben Thomassen

PT


Jeg har en bachlor i idrett fra Norges idrettshøyskole. Jeg er liker allsidig og variert trening. Jeg liker harde og intensive økter som er fort gjort i en hektisk hverdag. De fleste kundene mine har pt 25. Kundene mine har hatt gode resultater, både på muskeløkning og nedgang i fettprosent

Marianne Bendiksen

PT, instruktør (mrs. spinn)


Marianne er en positiv og engasjert person som brenner får at hjelpe deg til å nå det resultatet du ønsker deg.
Hun vil pushe og motivere deg gjennom gøye knallharde treningsøkter på en effektiv og trygg måte
«just do it».

Marianne er utdannet sykepleier, helsesøster, kostholdsveiledning og spinningsinstruktør. Hun har i tillegg kompetanse innfor vekttrening i studio. Marianne har stor erfaring arbeidet med ungdommer og har de siste tre år kjørt fysisk aktiv ungdomsgruppe.